17 hetes terhes vagyok.2-2,5 kg hízásnál tartok. Mit javasoltok?
Kicsit sokallom a hízást, főleg azért, mert lenne miből leadni...168 cm és most 72 kg vagyok.
Dolgozom és a munkahelyemen a reggelit és ebédet nem tudom megoldani úgy, hogy egészséges, ne hizlaló legyen. Tudnátok adni jó reggeli, ebéd tippeket?
Igen, falu...vannak helyi nénik, de hát ez egy sváb falu, nem túl barátságosak, ismerni meg nem nagyon ismerem őket...mi is járunk bevásárolni havi egyszer, nagybevásárolunk olyankor, de zöldséget, gyümölcsöt nem tudunk egy hónapra előre megvenni...max egy hétre, de még annyi időre se nagyon...Teljes kiőrlésű lisztem van itthon! :) épp ma fogok csinálni belőle palacsintát, amit zöldséggel (remélem fogok kapni a boltban) és sült csirkemellel (mint mondjuk a tortilla tekercset) töltöm meg! :)
Köszönöm, kipróbálom ezt a zabpelyhes megoldást is! :)
Tojást szeretem, azt is felveszem az "étlapra", csak hát ahhoz is kellene zsömle vagy valami...lehet visszatérek én is az abonettre...
Mindenki mással küzd.
Én 8 hetes vagyok, 162 cm és csak 49 kg. 50-el kezdtem. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!