29. héten járok. Méhnyak 1000. Meddig húzhatom még ki?
Teljesen zárt vagy! akár végig!
az 1 pedig a méhnyak megrövidülése, ami tényleg hogy készül a szülésre, de ha baj lenne, akkor már bent feküdnél!
Ne aggódj!
remélem igazad van!! nem volt szó arról, hogy be kéne feküdnöm!! itthon teszem meg amit csak tudok! bár elég nehéz ágyhoz szegezni, viszont mindent meg kell tennem, ne jöjjön a 36.tétnél előbb!!
köszönöm válaszod!!
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Nekem a 28.héten volt ennyi :) Nagyon féltem én is. Mégis fél nap túlhordással született meg a kisfiam :)))
Ne aggódj,mert érzi! Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!