Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lassan be szeretném szerezni...

Lassan be szeretném szerezni a babakocsit, de mi alapján válasszak? Ill. hogy újat vegyek ami egy olcsóbb árkategóriás vagy inkább egy használtat ami jobb minőség. Sajnos nem engedhetem meg magamnak a túl drágát. Milyet érdemes venni?

Figyelt kérdés
Bérházban lakom a 6. emeleten. A ház előtt macskakő van lerakva és az autónk sem túl nagy.
2008. szept. 23. 10:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönök mindent! Ezek a válaszok nagyon nagy segítséget jelentenek. Főleg, hogy első baba és a családban a legkisebb is lassan 20 éves. Debrecenben lakunk és már én is nézelődtem mindkét terepen, csak sokan tényleg nagyon sokat kérnek olyan kocsikért, hogy megrémülök. Nagyon úgy néz ki, hogy maradok a használtnál, vagyis a bolti használtnál! Mégegyszer köszönöm a hasznos tanácsokat!
2008. szept. 24. 10:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Abc design 4tec, nagy kerekei vannak,aluvázas tehát nagyon könnyű.Használtan jó áron hozzá lehet jutni.A YouTube-on videók is vannak róla, érdemes utána nézni.:)
2012. febr. 7. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!