Nektek nincs lelkiismeret furdalasotok szex utan?
- Doktor úr, a feleségem terhes lett, ezért szeretném megkérdezni, hogy ezentúl hogyan csináljuk a szexet?
- Hát kedves uram, az első hónapokban csinálhatják teljesen normálisan, majd a terhesség középső szakaszában térjen át a kutyapózra, végül az utolsó harmadban a farkaspózt ajánlom.
- Farkaspóz? Hát az meg milyen?
- Ül a lyuk mellett és vonyít.
Nem volt soha lelkiismeret furdalásom.
Amúgy 5 hetesen kórházba kerültem, mert görcsöltem és barnáztam, szerencsére minden rendben volt, csak hormonpótlást kellett kapnom, de senki nem mondta, hogy nem lehet együtt lenni, így hát együtt is voltunk, amikor jól esett végig a terhességem során.
Meg aztán azt mondják (nyilván csak és kizárólag olyan esetben, amikor is nincs semmi, ami miatt ne lehetne), hogy ami az anyukának jól esik, azzal a babának sincs gondja.:)
Tudod a terhesség nem betegség, ha minden oké, akkor azért nem kell önmegtartóztatásban élni. Jót tesz a párkapcsolatnak is, ha terhesség alatt is mindenki jól érzi magát.
Mi minden nap együtt voltunk a terhesség alatt, ahogyan előtte is. Nem volt bűntudatom. Ha keményedett a hasam, bár nem gyakran, a Magnosolv mindig a barátom volt.:) Napi akár két tasakot is ihatsz nyugodtan, segíteni fog!
(Nekem is volt vetélésem, de nem a szex miatt, szóval az nem segített volna rajtam, ha még feszült is vagyok és el is szokom az egésztől. A vetélés után teljes kivizsgálás kell, nem pedig szorongani a következő terhesség alatt.)
Minden naaap? Húha:)))
Nem volt veteles. Csak a kemenyedes van par percig de az szornyu erzes es latvany,ma megfogadtam h en ugyan nem szexelek amig kint nem lesz a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!