Normális h szex után mindig lelkiismeret furdalásom van? Úgy érzem mindha meggyaláznám a babámat.32 hetes kismama vagyok
nem gyalázod meg, hidd el! ha az orvos engedi, hogy szeretkezzetek, csak nyugodtan! a babára is jó hatással van,érzi, hogy Neked is jó(orgazmusnál termelődik endorfin, amit boldogsághormonnak hívnak, és mindkettőtöknek hasznos)Szóval, ha testileg kellemes, hajrá!:)
ui:nem mellesleg gondolom a Kedvesednek is jó, hogy nem kell "nélkülöznie"
nekem is voltak furcsa gondolataim főleg mikor már jól mozgott és nagy volt a pocakom. nem is tudom nem meggyalázás de furcsa volt. olyan "mintha figyelné"...
a végén hanyagoltuk is.
Szia,
Picike nálunk ha nem élvezi, vagy nem szeretne hancúrozni, akkor tökön rúgja az apját.:))
Kicsit furcsa nekem a házasélet a pocakkal, ott a picike, aki "látja" a szüleit együtt, és valahogy furi, nincs rá szó, milyen érzés.
Engem a szülés utáni házasélet jobban aggaszt...
Hogy közben menni esetleg etetni manókát stbstbstb
Jó pocakosodást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!