Milyen orvos Dr Molnár Mihály szülész-nőgyógyász Tatabányán?
Orvosilag nagyon jó emberileg kicsit érdekes. Van egy stílusa. Én jártam hozzá egy időben, de egy kicsit szétszórt, nem ismert meg a vizit alatt. Az biztos, hogy nem 2 fillér egy szülés nála. Sógornőmtől 80-at kért. Szerintem gondold meg.
Boldog babavárást :)
30 hetes kismama:)
Velem nagyon bunkó volt, második spontán vetéléssel feküdtem bennt, és beszólt, h többet ilyen baleset ne legyen. Ezek szerint fogalma nem volt miért vagyok bennt.
Most 18 hetes vagyok, én a Pálost ajánlanám Tatán, jó doki nagyon.
Helló!
Szerintem jó orvos és nekem nem mondott összeget. 60ezret adtam neki, a barátnőm ötvenet és utána is nagyon kedves volt. Sajátos stílusa van az biztos, de nekem nagyon jó tapasztalataim voltak vele kapcsolatban.A szülésnél is végig bent volt és segített. Én ajánlom.
Van egy modora,az úriembernek!!
Mintha feljebbvaló lenne,és elfelejti hogy emberekkel beszél.Az Iskolájában a jó modor órájáról biztos hiányzott.Azt a nagyfokú lekezelést ahogy emberekkel bánik,még egy állat-kórházban sem néznék szívesen, csak abban reménykedhetünk, hogy egyszer ő is vissza kapja azt amit ad másoknak.Ez nem sértő és mégis igaz,JÓ LESZ, HA A FŐORVOS ÚR ELGONDOLKOZIK MAGÁN!!!!Emberi bánásmód terén is,hiszen ő is a hipokratészi esküt tette le, és nem fagyisnak ment. Talán jobban tette volna,mert ott mindjárt megkapta volna a választ,a mogorva viselkedésére,a fején landolt volna a fagyi.A jövőben más arculatát szeretnénk látni,betegek és a hozzá forduló emberek.Nem nagy nehézség, ha bele gondolunk, csak akarni kell..
Szeretnék elmesélni egy történetet, ami január 14-én történt meg velünk a tatabányai szent borbála korház egyik osztályának várójában.
Párom térdre rogyva megtörten sír mellettem a földön, mikor arra jön dr molnár mihály osztályos főorvos, és kioktató, gunyús, gusztustalan hangnem ránk üvölt, hogy mégis mit képzelünk magunkról, ez egy kórház, hogy merészelünk ilyeneket csinálni.
Kedvemhez mérten felvilágosítottam, hogy szencsétlen lány édesanyját nemrég hoztuk be a korházba, és most közölték vele, hogy max pár órája van hátra. Ezek után is még akkor is ő volt felháborodva, és csak ismételte előbb is elhangzott módon, stílusban ugyan azt. Közöltem vele, hogy hogy lehet egy ilyen undorító ember, hogy nem elég hogy lát egy huszas évei elején lévő lányt összetörve sírni, és nem hogy megkérdezné, hogy mi a baj, segíthetne e, ő inkább "letámadja" lehordja, és miután felvilágosítjuk, ugyan úgy folytatja. Miután befejeztem mondandóm, ő ugyan úgy szajkózza a magáét, továbbra is mi, kedvesem vagyunk a rosszak, és mégis mit képzelek magamról. Miután közöltem vele, hogy jobb ha befejezi és tovább sétál, különben bejuttatom valamelyik sürgősségi osztályra, morogva szitkozódva elsétált. Több ember is tanúja volt a dolognak, és ők is értetlenül álltak a történteknél.
Nem értem, hogy ilyen emberek hogyan létezhetnek, lehetnek orvosok, egyáltalán akármi.
Érdeklődtem a kórházban, hogy tehetnék panaszt, azt mondták töltsek ki egy betegelégedettségi lapot, amit az osztályok előtti várokban megtalálhatok. Mint vártam sehol sem találtam. Úgyhogy akkor annyiban hagytam.
Sajnos az incidens után körülbelül egy órával párom édesanyja örökre lehunyta szemét.
A teendők miatt sajnos várat magára a személyes panasz,de addig is ahol lehet megosztom a történteket.
Remélem másnak nem okoz szívfájdalmat, megaláztatást ez a gusztustalan undorító ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!