Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A farfekvésű babák hol szoktak...

A farfekvésű babák hol szoktak rugdalni?

Figyelt kérdés
38 hetes vagyok, a 30-dik héten fejvégü volt a babo, lehet most is az de most pár napja máshol rugdos, csak csütörtökön megyek ultrahangra és egyfolytában ezen jár az agyam, hogy most hogy fekszik a pocimban. kérlek segitsetek!
2008. szept. 23. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szió.Nem hinném,hogy ekkor még megfordúlna.

Az én babámnak,baloldalt a cicim alatt van a buksija,lentebb szokott a kezecskéjével matatni és jobb oldalt szoktam érezni szintén a bordám alatt a lábacskáit.Remélem tudtam segíteni.

Üdv:30heteske

2008. szept. 23. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 37 héten fordult meg a farfekvésből.

Hogyha farfekvéses akkor nagyon lent rugdos a húgyhólyagodnál (iszonyú kellemetlen ,biztos hogy észreveszed)és állandóan olyan érzésed van mintha felfáztál volna.

Ilyenkor a bordáid alatt nem érzel semmi mocorgást.

Hogyha rendesen fekszik,ahogy kellene akkor biztos hogy beleakad a bordáid alá a lába.

A kezeivel általában a has közepénél szokott matatni minden irányban,de ezek kevésbé intenzívek.

2008. szept. 23. 10:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem UH-on még csak ülőhelyzetben látták a babámat, most 34 hetesek vagyunk, de már nem nagyon bíztatnak, hogy még megfordul, mert már most szép nagy baba.

Nekem a hólyagomat szokta összetéveszteni egy focilabdával. Enyhe nyilalló érzés, gyakran bevillan 1-2 pillanatra, hogy azonnal menni kell pisilni...:). Aztán tényleg menni kell...

2008. szept. 23. 10:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én picilányom a 38. héten döntött a faros pozitúra mellett. A farfekvésnél egyébként több variáció is van: 1.: mikor a lábai a feneke alatt vannak (gondolom ilyenkor rugdossa az anyuci húgyhólyagját), 2.: a lábai ülő pozícióban helyezkednek el, 3.: mikor a lábai a fejével egy vonalban vannak a feneke pedig lent (ez az egyszerű farfekvés). A babóm az utóbbi tábort erősítette, és a lábait fenn a mellem alatt éreztem. A dokim mondta viccesen, hogy az jó lenne ha ott matatna, mert az azt jelentené, hogy koponyavégű, de végül mégis kiderült, hogy én éreztem jól a lábait a melleimnél, csak a fenek mégis alul maradt.

Egyébként ne aggódj a farfekvés miatt sem, én spontán szültem a lányomat 2 óra 15 perc alatt első babaként. Nem kell hinni a rémtörténeteknek! Megszülhetők a faros babák is. De persze nálad erről szó sincs. :)))))

Könnyű szülést!!!

2008. szept. 23. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!