Júniusban szülő kismamák? Milyen rucikat vásároltok a babának? Már elkezdtétek a vásárlást?
én májusban fogok szülni,és már vetetm egy csomó mindent.
vannak egy csomó kisruhái.sokat vettünk,de 3* annyit kaptunk is,tahát rengetek rucija van.megvan a kád,vízhőmérő,lázmérő,orrszívó,pelenkák,törlőkendők,babakocsi,sapik,zoknik,mamuszok,kiscipő is van neki,2 pléd/polár/,egy vékonyabb takaró,egy vastagabb takaró ami használható pólyának és hálózsáknak is,hálózsák,cumisüveg,cumi,textilpelusok.szerdán megyünk a kiságyért.szerintem más nem is fog kelleni.kórházi cuccom már össze van készítva.baba holmijai már ki vannak mosva és vasalva.
Szia.Én jun 18-ra vagyok, és már szinte mindenem megvan!
Bodyk, rugik, kissapik, kisnacik, napozók,textilpelusok.
mivel van egy 4 éves lányom, így tapasztaltabb vagyok! A kiságy még nincs bent, de a belevalók, már készrevasalva vannak a szekrényben, úgy mint a babaágyneműk, és a ruhák , és pólyák is!
Egyedül a bölcsőnk van a szobában készen, mert eddig kölcsön volt adva, és most jött vissza, és így már bekerült!
Én kiírattam, és ki is váltom a héten a popsikrémet, fürdetőt is!
Megvettem a köldökre a sebhintőport, és a szaliciles alkoholt is!Pelusunk is van már 150db, és popsitörlő is kb 10 zacsi!(Az amúgy is mindig van itthon, mert jó ha van egy 4 éves mellett, akár a játszótéri kéztisztításhoz!)Egyedül mellszívót kell még vennem, mert azt anno kölcsön kaptam, de most szeretnék sajátot!Ja és 1 cumisüveget is kell vennem!Nem mintha kellene, de sosem lehet tudni!A lányom sosem használta, cicis volt!Ami volt neki, azt elhasználta mikor kiskutyát kapott, azzal etette!
Így én már készen vagyok!De eszembe sincs még szülni, de sosem lehet tudni!
Szia!Én július végére vagyok kiírva.Hát én nem vettem még semmit szinte!Van két fiam,róluk megmaradtak a kisruhák,a kiságy,meg a fürdőkád.De azért veszek majd pár szép kis ruhát!Csak még nem tudjuk mi lesz!Meg hát most az orvosom szoba fogságra itélt,úgyhogy várat magára a vásárlás!
A baba kocsit a múlthéten vettük meg használtan,54 ezer az ára a boltba mi megvettük 25 ezerért!Amúgy a másik két fiamnál sem hagytam semmit a végére,most sem akarok!Mert nagyon úgynéz ki előbb meglesz a baba,legalábbis a doki ezt mondta,úgyhogy lassan neki kell állnom vásárolgatni!
Jó baba várást neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!