Akinek terhességi diabéteszete volt az hányadik hétre szülte a babáját? Jöhet előbb a baba?

Szia!
Nekem a 34. hétre született, de pontossan nem tudták megmondani, hogy attól volt e. Fertőzéstől nem, mert azt megnézték. A másik két gyermekemmel nem voltam cukros és 38 ill. 39 hétre születtek. Attól hogy terhességi diabéteszed van nem feltétlenül szülsz előbb. Volt olyan kismami akinek indítani kellett a 42. héten. Kitartás, és ne gondolj arra, hogy előbb jön. Biztosan rendben lesz minden. Drukkolok.

Én 1 nappal túlhordtam.
A kezelt diabetes nem befolyásolja semmiben sem a szülést. A kezeletlen cukorbetegség "öregíti" a méhlepényt, ez okozhat koraszülést.

Ha diétával normális a vércukrod, akkor semmi nem indokolja a korábbi szüést, a császárt meg végképp nem.
Kérdezz rá az orvosodnál, hogy mivel magyarázza ezt a szándékát! Konkrétan mi az az elváltozás vagy kockázat ami indokolja?
Diétával normális a vércukor, e tested, méhlepényed és a baba semmit nem érzékel abból, hogy neked cukorgondjaid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!