Ez a ruha szerintetek jó lenne kinti kismamafotózáshoz?
Júliusban lesz fotózásom, a természetben. Ez szerintetek illik? Először földig érőt akartam, de nem találok rendes kismamaruhákat sehol :/
Be kell vallanom, hogy tetszik. Azt hittem, hogy olyan meztelenkedős kismamafotózásra gondolsz, azért nyitottam meg a kérdést. De ez a ruha tetszik. És ez a fotózás is, ahogyan elképzelem.:)
Annyi van, hogy a hasad formája itt nagyon számít, amit nem tudsz előre. Nekem hegyes, csak előre növő hasam volt, undorítóan állt volna rajtam ez a ruha. Meg ugye a nyári lábvizesedés se túl szép (de nekem az sem volt, téged is elkerülhet!). Meg hát nem lehet az ember télikabátban harisnyával.:)
Kicsit off.
kismamamodi.hu
Méretre készítik a ruhát, 2-3 héttel előbb kell megrendelni. Picit húzósabb az ára, mint amit te linkeltél, de nagyon szép ruháik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!