Középidő fele kinek milyen a hangulata?
Nem tudom, nálam van-e a hiba, de mindenen megbántódok, megsértődök, állandóan sírok, és nem tudom megítélni reálisan, hogy jogos, vagy én vagyok túlérzékeny. (Nyilván a párom szerint az utóbbi...)
Nektek is gyakran vannak ilyen kitörések?
Már én is soknak érzem ezeket.
Szerintem a meghatódás és a sírás inkább aranyos. Én egyszer a 2. trimben azon bőgtem el magam az utcán, hogy a rádióban egy csaj üvöltött, mert nyert valami láma együttes koncertjére jegyet és elszomorodtam, hogy milyen rossz lehet az élete. Szerencsére napszemcsi volt rajtam...:))
Az viszont, hogy megbántódsz és megsértődsz, nem az. ne a férjeden vezesd le legalábbis.:) próbáld kisírni magad filmeken, ilyesmiken, hátha elfogynak a könnyek:)
Nem vezetem le rajta, mert félrevonulok ilyenkor, csak jön utánam, hogy ő nem érti... Ennél jobban nem tudom megkímélni.
Amilyen filmeket nézek, ami leköt, azokon nem lehet sírni (legalábbis azokon én nem tudok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!