Gyuljunk össze kismamák! :)) írjatok le hányadik hétben vagytok! Hogy érzitek magatokat!? Mikorra vagytok kiírva? Tudjatok-e mar a baba nemet? Mit vetettek meg mar és meg mi hiányzik?hol fogtok szülni ? Szóval mindent!! 34+4hetes kismama vagyok!!
18 hetes vagyok, mostanában többet szédülök, és sokat fáj a hasam, ezért is vagyok itthon táppénzen. 2. próbálkozás az első babánk sajnos elhalt.
Még nem vettünk semmit, úgy vagyunk vele ráérünk, és a nemét sem tudjuk még sajna, nem mutatja magát.
Bajcsyban fogok szülni, és aki szintén kérdezném tőle is és a többiektől, hogy fogadott orvosnál? Nálam ez még egy dilemma, még nincs fogadott orvosom és nem tudom mennyire jó vagy nem jó ha van.
2016. ápr. 11. 14:15
12/24 anonim válasza:
16 hetes vagyok. Nekem semmi tünetem nem volt...most se érzem magam túl terhesnek..esetleg az, hogy hamarabb vagyok álmos, és többet is tudok aludni, de egyébként semmi.
Honvédban fogok szülni és én úgy gondolom, hogy nem fogok orvost fogadni...
2016. ápr. 11. 14:36
13/24 anonim válasza:
Én a 37. hétben vagyok, május 5-re vagyok kiírva :)
Már 13 hetesen nem volt szégyenlős, így régóta tudjuk, hogy kisfiú lesz.
Mindenünk megvan már véve, bár a babaszoba most körülbelül háborús övezet, mivel már harmadszor pakolom át a szekrényt... :P
Jól érzem magam, kis lábfájásom van egy hete, meg néha gyomorégés ezeken kívül szerencsére semmi bajom.
Kazincbarcikán fogok szülni.
2016. ápr. 11. 14:50
14/24 anonim válasza:
14.hét ,második,nem tudom még a nemét. Hányinger már 6.hét közepétől. Vettünk már ezt azt(bodyk leginkább,fürdető-amit lányom még használ-,sampon)
Szép lassan vásárolgatunk,mert még nem dolgozom,így inkább ez,minthogy ha mégse sikerül a munka,akkor hirtelen kelljen leszedni a hitelkeretünket.
Markhot Ferencben szülök majd.
2016. ápr. 11. 15:07
15/24 anonim válasza:
22.hetes vagyok,augusztus 15-re vagyok kiìrva ès nagyon jól èrzem magam,jól viselem a terhessèget akàrcsak az első fiammal. Most is fiú lesz így a legtöbb ruha màr megvan,igazàból majd csak kèsőbb akarok pàr aprósàgot beszerezni.amit viszont màsikat vestek az babakocsi lesz. Boldog babavàràst mindenkinek. ☺
2016. ápr. 11. 15:17
16/24 anonim válasza:
11+3 vagyok, ma voltam genetikain, orvos fiút tippelt, remélem, így lesz, de persze változhat, az sem lesz baj. :) nagyon várom, hogy megmozduljon.
2016. ápr. 11. 17:39
17/24 anonim válasza:
11+4 hetes vagyok. Csak 13 hetesen megyek ultrahangra. Nagyon izgulok. Remélem minden rendbenesz és kíváncsi vagyok, hogy meg tudom e a nemét :) a rosszullétek jönnek mennek, néha erősebben néha gyengébben. Sokszor van gyomorégésem, főleg éjjel. Nekem második terhesség, de az első sajnos elment a 9-dik héten. Még nem vettem semmit de kötöttem pár babaholmit :)
2016. ápr. 11. 17:57
18/24 anonim válasza:
35+3 vagyok. 2.baba. Egesz jól bírom :) debreceni klinikán szülök. Minden kész ( kórházi pakkok,baba szoba , kis ruhák kimosva kivasalva ) csak a baba hiányzik :) szombathoz 1 hétre jöhet is :D május 15re vagyok kiírva amúgy. Es a 2,5 éves kislányomhoz kishugi jon :)
1 valami hiányzik a NEVE :D
2016. ápr. 11. 19:02
19/24 anonim válasza:
23+3 hetes vagyok.Első baba és kisfiú lesz. Nagyon jó eddig a terhességem egy kis lábdagadáson kívül semmi bajom nincs.31. hétig szeretnék dolgozni. Nyíregyházán fogok szülni, augusztus elejére vagyok kiirva. Sok minden nincs még meg...nem sietjük el a dolgokat :) minden hónapban veszünk valamit, szépen lassan gyűjtögetünk.
2016. ápr. 11. 19:21
20/24 anonim válasza:
Szia :-) 24.hetes kismama vagyok a második babával.Ismét egy fiú Martin :-) eddig szuper a terhesség.Az első egy rémálom volt.Most végre jó.minden.Igaz nemsoká megyek cukorterhelésre attól egy picit félek.Terhességi diabéteszben volt az elsőnél.Lassan kész a tetőterünk saját lakásunk lesz.Sokat kell pakolni takarítani elég hamar fáradok..Még semmit se vettünk.Amúgy 90% ban megvannak a babanak a cuccok mindent elteltünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!