11+5 napos terhes vagyok. Kellett volna már vérvételre mennem, ugye?
hát igen :) nyisd ki a kiskönyvedet a 13. oldalon... az a beutaló ;)
azzal mehetsz vérvételre (vigyél pisit is), UH-ra, cukorterhelésre, szifilisz és hepatitisz szűrésre... minden ott van, az is, mikor kell menned! :)
szóval már egyáltalán nem kapnak a kismamák beutalókat. kedden ugorj be a laborba is ha le van pecsételve a 13. oldal. ha nincs, intézd el minél előbb, az uh-ra is kérhetik!
14 hetesen voltam. Akkor jutottam el eleve az sztk-ba.
(A 12. Uh megvolt időben - magánban csináltattunk kombimáltat).
Ahh, nagyon ideges lettem. Kétszer találkoztam védőnővel, négyszer nőgyógyásszal és egyszer háziorvossal, mégis több infót tudtam meg tőletek :)
Köszönöm szépen a válaszokat .
én is 2x mentem a háziorvoshoz emiatt, új dolog lehet ez a 13. oldal, első gyerkőcömmel még kaptam a apapírokat :)
ne legyél ideges, hétfőn menj el a háziorvoshoz és kérj pecsétet. kérdezd meg, hogy tud-e ekg-t csinálni, ha igen, akkor tudd le és nem kell menned hozzá többet :)
döntsd el, hogy szeretnél-e kombinált tesztet, ha igen, akkor oda is kérj időpontot, de az mindenhol fizetős, ezt ne felejtsd. kedden kérdezd meg az orvosodat, hogy ez genetikai volt vagy hova menj. ha menned kell még uh-ra akkor kérd a segítségét, hogy meglegyen jövőhéten :)
nyugi!!! boldog babavárást!
(3. gyereknél már flottul fog menni :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!