Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap megyek felveszem a...

Holnap megyek felveszem a Felicitas csomagomat. Mik vannak benne?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 23:32
 1/9 anonim válasza:
Az mi?
2016. ápr. 9. 00:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Sudocrem minta, 2db Lansinoh tejtároló zacskó és bimbóvédő minta, tea minták, Hipp kanál és előke, öblítő minta, rengeteg szórólap és egy Domestos :D

Talàn volt benne egy Dettol kézfertőtlenítő gél is, de nem vagyok benne biztos.

Ennyi jutott eszembe

2016. ápr. 9. 03:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Az enyémben sem domestos,sem kiskanál,se előke...rengeteg szórólap
2016. ápr. 9. 07:10
 4/9 anonim ***** válasza:

2-es, ezt mikor kaptad így?

Én 2011-ben szültem, akkor járt a domestos, a kanál és a többi.

A héten vettem át a frisset: sudocrem minta, anyatejtároló zacsi, bimbóvédő minta, pár filter tea, kismama újság, keresztrejtvény, szórólapok. Azt hiszem, hogy ennyi az egész.

2016. ápr. 9. 08:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Ó #4-es, igazad van!

Bocsánat kedves kérdező, összekevertem a 2 hónapja kapott kórhàzi csomaggal :S

Abban amit te kérdezel tényleg csak annyi van amennyit a #4-es leírt, azt novemberben vettem át.

2016. ápr. 9. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:
igen, nekem is csak annyi volt, mint amit a 4-es írt. De legalább adtak hozzá egy hatalmas és végtelenül csúnya (mérete miatt szatyorba be nem férő) dobozt, amivel égettem magam a kerületben:D és, mivel nem szoptattam, még hasztalan is volt. (viszont, ami fura és szimpi bennük, hogy nem adták el az adataimat -még-senkinek, nem hívogat semmilyen kft.)
2016. ápr. 9. 13:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó: majd fog...

2009-ben és 2011-ben szültem, másodszorra már fals adatokat adtam meg, így is évekig tartott, mire minden telefonálónak elmondtam, hogy legyenek kedvesek törölni az adataimat.

Az Aegon biztosító hívogatott sokszor, mondták, hogy a Felicitastól van a számom. Hurrá...

2016. ápr. 9. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. A domsetosos akkor a promobox lesz, nem? Bár azt tényleg régen kaptam, most meg még előtte állok. :) Azért a felicitas is szegényes lett, régen még volt benne Avent pohár, Mam cumi...
2016. ápr. 9. 15:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Valaszt ugyan sajna nem tudok adni a kerdesedre...de azt viszont mwg tudom erősíteni,amit itt írt valaki...hosszú ido lesz lerazni az osszes keretlen telefonalgatot..szerintem annyit nem érnek ezek a csomagok...
2016. ápr. 9. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!