Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ebben a hónapban kényszerültem...

Ebben a hónapban kényszerültem munka vállalásra, egy hónap próba idős vagyok, s kiderült babát várok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban kényszerültem munka vállalásra,egy hónap próba idős vagyok,s kiderült babát várok,aminek nagyon örülünk,de nem tudjuk ,hogy kezeljük a munkáltatóval a dolgot.Mikor mondjam meg s hogyan,elbocsájthat e emiatt?Hány hónaposan érdemes elmondani?Segítsetek kérlek,nem tudom mit tegyek:(
2007. nov. 12. 20:09
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Az előttem szólónak nem egészen van igaza,ugyanis ha lejár a próbaidő akkor már nem küldheti el mert a törvény védi a kismamákat.Szerintem nem érdemes elmondani amíg nem jár le a próbaidő,mert valószínűleg elküldenek.
2007. nov. 17. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!