Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kinyilik a mehszaj a 2....

Ha kinyilik a mehszaj a 2. trimeszter elejen, az rogton vetelessel jar?

Figyelt kérdés
Egyaltalan honnan tudom,ha nyitva van? Havonta jarok orvoshoz. De ha egyik naprol a masikra nyilik ki,akkor mi lesz?
2016. ápr. 7. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem nyílik az olyan hamar. Van külső, középső és belső méhszáj, először a külső kezd nyílni, ha nyílik egyáltalán. De nem ez a jellemző. Havonta a vizsgálattal látszik, máshonnan nem lehet tudni. De attól ne félj, hogy te egyik napról a másikra 5 centire kinyílsz csak úgy.

Különben ha elkezd nyílni a méhszáj szigorú fekvéssel ki lehet húzni akár a kiírt dátumig is.

2016. ápr. 7. 21:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi! Es mikor megultrahangoztak nem lattak volna ha nincs vmi rendben?
2016. ápr. 7. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
UH-n is látszik, nekem mindig ott nézte az orvosom a méhszájat.
2016. ápr. 7. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Anyukámnak mindkét terhességenél kinyílt mikor épp 4 hónapos terhes volt. Összevarrták a méhszáját és fekudnie kellett végig. Ez 25 éve volt, nem tudom manapság is varrnak-e de az tuti h olyankor szigorú ágynyugalom szükséges. Ha parázol emiatt kérd meg az orvosod hogy vizsgaljon meg. Én is megkértem majdnem minden hónapban, anyukám esete miatt.
2016. ápr. 7. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!