Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki panangint szed szed mellé...

Aki panangint szed szed mellé magnéziumot is? Ha igen mennyit?

Figyelt kérdés

Meddig húzhatom ? 4 .hónapban vagyok màr elejétől keményedek.

Doki szerint pihi de fèlek.

Ha fekszem jó.

Ha felkelek reggel s elindulok kenyérért màr kőkeménymint egy hordó feszül.

Emellett érzem sűrűn a méhösszehúzódàsokat.

Magmerotot szedek500mg ból 3x1et.

Nődoki szerint ez bőven elèg.Ha nagyon muszâj akkor vegyek be egy panangint.

Tegnap kettőt vettem be de ment is a hasam

Meddig húzhatom?

Zàrt a mèhszâj.

Még.

2016. ápr. 7. 05:07
 1/5 anonim ***** válasza:

2x1 panangint és 3x2 magne b6ot szedtem, így is volt ilyen időszakom. Mondjuk nekem ez csak az utolsó 2 hónapban volt.

A kiìrt napon indítottàk a szülést

2016. ápr. 7. 07:57
 2/5 anonim ***** válasza:

3 magnerot mondjuk nem túl sok mennyiség. Nekem 3x2-őt ajánlottak de a magnosolv még ettől is többet ért.

Az az 500 mg nem a magnézium ion, hanem a teljes vegyület benne annyi, ha jól emlékszem magnézium orotát vagy hasonló neve van, ebből a magnézium ion mennyiségét le se írom mert egy vicc, hagyjuk.

Panangin.. Az viszont erősebb, napi 2-vel már túladagolod.

Nekem a magnosolvtól az elején egyszer volt hasmenésem de az óriási dózis (nem terhesen egyetlen tasak több, mint amire szükség lenne, terhesen pont jó), én azt csináltam, hogy a tasak felét megittam reggel, a másik felét este. Mondjuk nekem belgyógyász javasolta magnézium hiányra, valahogy a nődokik a magnerotot erőltetik.

2016. ápr. 7. 08:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, valamivel összekevertem a Panangint. Igazából mindkettőt lehet szedni, mintha tik tak lenne.

[link]

2016. ápr. 7. 08:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnő mondta hogy a magnerotból nyugodtan lehet szedni 3x2-őt egy nap. De én felhagytam vele, mert hiába írják rá, hogy 500mg magnézium van benne, a tiszta magnézium valami 48mg ami nem sok. Én így váltottam béres magnéziumra, abból is 3x2-őt eszek egy nap, én nem keményedésre, hanem hasfájásra és én is a 4. hónapban vagyok. Így jobb a hasam, de viszont minden nap 2x minimum hasmenésem van tőle. Sajna ezt még nem kérdeztem meg hogy ez mennyire baj. Ha nem baj én elviselem, csak ne fájjon a hasam. Nyugodtan emeld 3x2-re a magnerotot én nem szednék mellé panangint.
2016. ápr. 7. 11:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Àtgondolom akkor mert olvasva titeket ez így sehogy se jó nàlam.Még írjon bàrki akinek van tapasztalata mert minden érdekel.

2016. ápr. 7. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!