Aki panangint szed szed mellé magnéziumot is? Ha igen mennyit?
Meddig húzhatom ? 4 .hónapban vagyok màr elejétől keményedek.
Doki szerint pihi de fèlek.
Ha fekszem jó.
Ha felkelek reggel s elindulok kenyérért màr kőkeménymint egy hordó feszül.
Emellett érzem sűrűn a méhösszehúzódàsokat.
Magmerotot szedek500mg ból 3x1et.
Nődoki szerint ez bőven elèg.Ha nagyon muszâj akkor vegyek be egy panangint.
Tegnap kettőt vettem be de ment is a hasam
Meddig húzhatom?
Zàrt a mèhszâj.
Még.
2x1 panangint és 3x2 magne b6ot szedtem, így is volt ilyen időszakom. Mondjuk nekem ez csak az utolsó 2 hónapban volt.
A kiìrt napon indítottàk a szülést
3 magnerot mondjuk nem túl sok mennyiség. Nekem 3x2-őt ajánlottak de a magnosolv még ettől is többet ért.
Az az 500 mg nem a magnézium ion, hanem a teljes vegyület benne annyi, ha jól emlékszem magnézium orotát vagy hasonló neve van, ebből a magnézium ion mennyiségét le se írom mert egy vicc, hagyjuk.
Panangin.. Az viszont erősebb, napi 2-vel már túladagolod.
Nekem a magnosolvtól az elején egyszer volt hasmenésem de az óriási dózis (nem terhesen egyetlen tasak több, mint amire szükség lenne, terhesen pont jó), én azt csináltam, hogy a tasak felét megittam reggel, a másik felét este. Mondjuk nekem belgyógyász javasolta magnézium hiányra, valahogy a nődokik a magnerotot erőltetik.
Ne haragudj, valamivel összekevertem a Panangint. Igazából mindkettőt lehet szedni, mintha tik tak lenne.
Köszönöm.
Àtgondolom akkor mert olvasva titeket ez így sehogy se jó nàlam.Még írjon bàrki akinek van tapasztalata mert minden érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!