Van még rajtam kívül valaki, aki nem szed semmilyen magnéziumot?
En eddig haromszor voltam terhes es az elso terhessegemnel egyaltakan nem szedtem magneziumot. Az elejen sem gorcsoltem, de utana sem, nem kemenyedett a hasam es joslofajasaim is mar csak a vegen voltak, szules elott 1-2 hettel. Eszembe sem jutott igy magneziumot szedni, de nem is mondta senki, hogy kellene.
A masodik terhessegem viszont mar ugy kezdodott, hogy allandoan fajt a hasam, elkezdtem a magneziumot szedni es folyamatosan emelni is kellett a dozist, mert ahogy nott a mehem, ugy lett egyre tobb a kemenyedes es nyilt is a mehszaj. A harmadiknal hasonloan volt.
Szoval en azt mondanam, hogy amig nincs ra szukseg, addig nem kell szedni, de egyebkent inkabb kerdezd meg legkozelebb az orvostol, szerintem jobban tudja, hogy oanaszok nelkul van-e ra szukseged.
Angliában egyáltalán nem szednek a kismamák magnéziumot. Sőt! Kb 8 patikát jártam végig, mire egyáltalán kaptam, annak idején. És amikor a szülésznőnek mondtam, hogy el kéne kezdenem szedni, nézett rám bután, hogy azt meg minek.
Mégis megszületnek ott is a gyerekek, még nem halt ki a szigetország. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!