20 hetesen még nem érzem a bab mozgását. De még buborékokat se meg csikizést se semmit. Lehet hogy majd késöbb? de attol ő jol van hogy én még nem érzem nem?
Szia!
Nem vagy elszámolva? Nekem az első "piszkálkodás" 16 hetesen volt. 20 hetesen már elvileg kéne érezned valamit... Doki mit mond? Szerintem nem lehet vele semmi baj ha jársz rendesen terhes gondozásra. Szívhangot gondolom mindig hallgatnak neki... Fura lehet, meg biztos idegesítő is hogy még nem mozog te meg mát várnád. Hát csak annyit tudok mondani, hogy türelem egyszer úgyis megmozdul:) És ne aggódj biztos nincs semmi baja mert akkor már rég szóltak volna vagy a védőnőd vagy a terhesgondozáson a doki.
Szerintem már kellene érezned.
Mikor voltál terhesgondozáson?
Kedves Csajok!
Ahogy olvasom a kérdést és a válaszokat, útólag bevillant nekem az, hogy szívhangot nekem a védőnő soha nem nézett.
Biztos van ám ott mozgás csak lehet hogy neked elől tapad a méhlepény így tompitja az érzéseket. + lehet hogy még a hasfalad is vastag.
Nekem pl hátsó falon tapadt a méhlepény és még vékony is a hasfal és már a 16. héten volt érezhető a mozgás.
Nyugi.
Szia! Ne aggódj! semmiről nem vagy lemaradva. Én már többször olvastam, hogy van, akinek csak 22-23 hetesen ÉRZI meg először, hidd el nincs semmi gons. mocorog ő csak nem veszed észre! ne aggódj!
boldog babavárást
Szia!
Én is meg voltam ilyedve, mert nem nagyon akart megmozdulni, de a dokim azt mondta a 24. héttől kell mindig ugyanakkor rugdosnia legalább 10x.Úgyhogy legyél nyugodt.
28 hetes kismami
Szerintem ne aggódj! Az is előfordulhat, hogy a hetek száma se stimmel, és nem vagy még 20 hetes, de pl. függ attól is, hogy a méhlepény hol tapadt meg, vagy pl. első babánál sokan később érzik először, illetve attól is függ milyen a testalkatod, a nagyobb súlyú, "párnásabb" nők is később érezhetik mint a vékonyak! Ettől még biztos jól van a baba, gondolom ezt a terhesgondozáson el is szokta mondani az orvosod! Ha az UH mindent rendben mutat, és a doki szerint sincs ok aggodalomra, akkor csak türelem, lehet napok kérdése és érezni fogod a kis Tökmagot:) !
37 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!