Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetesen még nem érzem a...

20 hetesen még nem érzem a bab mozgását. De még buborékokat se meg csikizést se semmit. Lehet hogy majd késöbb? de attol ő jol van hogy én még nem érzem nem?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:
37%

Szia!

Nem vagy elszámolva? Nekem az első "piszkálkodás" 16 hetesen volt. 20 hetesen már elvileg kéne érezned valamit... Doki mit mond? Szerintem nem lehet vele semmi baj ha jársz rendesen terhes gondozásra. Szívhangot gondolom mindig hallgatnak neki... Fura lehet, meg biztos idegesítő is hogy még nem mozog te meg mát várnád. Hát csak annyit tudok mondani, hogy türelem egyszer úgyis megmozdul:) És ne aggódj biztos nincs semmi baja mert akkor már rég szóltak volna vagy a védőnőd vagy a terhesgondozáson a doki.

2010. ápr. 5. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem már kellene érezned.

Mikor voltál terhesgondozáson?

2010. ápr. 5. 19:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Kedves Csajok!

Ahogy olvasom a kérdést és a válaszokat, útólag bevillant nekem az, hogy szívhangot nekem a védőnő soha nem nézett.

Biztos van ám ott mozgás csak lehet hogy neked elől tapad a méhlepény így tompitja az érzéseket. + lehet hogy még a hasfalad is vastag.

Nekem pl hátsó falon tapadt a méhlepény és még vékony is a hasfal és már a 16. héten volt érezhető a mozgás.

Nyugi.

2010. ápr. 5. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj én is 20 hetes voltam mikor először belém rúgott, de azóta nagyon aktív a babám. Szerintem még nem vagy elkésve, de ha megnyugtat szólj az orvosnak hogy szeretnél kérni egy ultrahangot, ha van fogadott orvosod az megcsinálja én is kértem 23 hetesen egyet. és nagyon szívesen megcsinálta, hiszen az sem jó ha aggódsz ez miatt és ideges vagy, mert az a babának sem jó:) Majd írj hogy mi volt
2010. ápr. 5. 19:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hogy a méhlepény hol van de az igaz hogy elég vastag a hasfalam.18 hetesen voltam uh és akkor hallottuk a szivverést és egyszer párszor megmozdult de akkor se sokat.biztos lusta.és mondta a doki hogy minden rendben.valakinek csak a 22.héten mozdul csak meg.lehet hogy csak én viszem tulzásba?
2010. ápr. 5. 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:
21. héten , a nászúton Cipruson, a tengerben ringatózva rúgott először :DDDDD
2010. ápr. 5. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! Ne aggódj! semmiről nem vagy lemaradva. Én már többször olvastam, hogy van, akinek csak 22-23 hetesen ÉRZI meg először, hidd el nincs semmi gons. mocorog ő csak nem veszed észre! ne aggódj!

boldog babavárást

2010. ápr. 5. 20:42
 8/9 anonim válasza:

Szia!

Én is meg voltam ilyedve, mert nem nagyon akart megmozdulni, de a dokim azt mondta a 24. héttől kell mindig ugyanakkor rugdosnia legalább 10x.Úgyhogy legyél nyugodt.

28 hetes kismami

2010. ápr. 6. 10:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódj! Az is előfordulhat, hogy a hetek száma se stimmel, és nem vagy még 20 hetes, de pl. függ attól is, hogy a méhlepény hol tapadt meg, vagy pl. első babánál sokan később érzik először, illetve attól is függ milyen a testalkatod, a nagyobb súlyú, "párnásabb" nők is később érezhetik mint a vékonyak! Ettől még biztos jól van a baba, gondolom ezt a terhesgondozáson el is szokta mondani az orvosod! Ha az UH mindent rendben mutat, és a doki szerint sincs ok aggodalomra, akkor csak türelem, lehet napok kérdése és érezni fogod a kis Tökmagot:) !

37 hetes kismami

2010. ápr. 6. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!