Normális az mostanában nem érzem a buborékokat? 15+2 napos kismama vagyok.
Figyelt kérdés
Eddig minden nap éreztem,és már 2 napja semmi.Valami baj lehet?2009. márc. 27. 07:53
1/1 anonim válasza:
Ne aggódj, aktívan a babát majd olyan 18 hét körül kezded érezni, ami napról napra erősebb érzés lesz és a 20 héten már olyat is fog rúgni, hogy szinte megijedsz.
Nekem a kis drágám 14-15 hét körül kezdett el mocorogni akkor még nem is voltam benne biztos, hogy őt érzem, hol éreztem mocorgást hol nem, 18 hetesen viszont akkorát rúgott, hogy biztos voltam benne, hogy ő üdvözöl.
Nyugodj meg, nincs semmi gond, időbe vagy még van bő 3 heted, hogy megérezd azt a bizonyos igazi rúgást,
Boldog babavárást,
20 hetes kismama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!