Kismamik ti szeretitek ha valaki a pocitokat tapizza vagy allandoan azzal foglalkozik? Mit tegyek?
Kétszer volt ilyen eset. Egyszer az anyósom támadott lesből. Engedtem neki és mondtam, hogy viccesen, de azért komolyan, hogy na, akkor egyszer volt Budán kutyavásár.:) (Ezzel jelezve, hogy soha többé nem simogathat orvul, nem is csinálta többé.) Aztán meg egy meddő kolléganőm akarta érezni a picit, neki megengedtem, de neki is csak egyszer.
Amúgy csak a férjem ért a pocimhoz, de ő minden nap, de az nyilván teljesen más szitu, neki én mutogattam a magzatmozgást.
Ha a sógornőm így viselkedne, elbeszélgetnék vele, hogy ez így nem frankó, mert magánszféra stb., és nem akarod megbántani, de a te tested, nem a magzaté. Majd ha gyerek lesz belőle, annyit lesz vele, amennyit akar (persze, nem tartanám be, mert láthatóan nem szereted őt, de szerintem ez jó lerázós szöveg).
Nem reagálod túl...én gyűlöltem, ha a férjemen kívül más hozzáért a terhes pocakomhoz.
A neten van egy vicces videó, amikor is a kismama hasát letapizza egy ismerős nő, mire a kismama megragadja válaszul az ismerőse melleit...
Nem mondom, hogy pont így szoktasd le a sógornőt a tapizásról, de azért megmondhatod neki, hogy neked kellemetlen, ha mások fogdossák a hasadat (végül is ő sem örülne, ha idegenek a melleihez nyúlkálnának a nyílt utcán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!