Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19hetesen normális hogy...

19hetesen normális hogy állandoan fáj a hasam alja?

Figyelt kérdés
Nem birok menni se mert rögtön fáj nagyon, ez a 13ik hétöl van igy doki azt mondja nem tudja mitöl van.
2008. szept. 22. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Es a doki ennyivel elintezte a dolgot? Nem lehet, hogy valamilyen fertozesed van? Nekem csak neha szokott fajni, feltetelezem, hogy a baba fekszik ugy, hogy valamiet nyomja. De az nem normalis, hogy neked folyamatosan faj. Kerj egy vizeletvizsgalatot, hogy kiszurjek a fertozeseket.
2008. szept. 22. 15:47
 2/3 A kérdező kommentje:
volt vizelet volt huvelykenet mintavétel minden negativ,
2008. szept. 22. 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt a hasam alja, és néha még most is. Szotam a dokimnak, aki megvizsgálta a méhszájat, ami fontos. Hál istennek nem volt nyitva. LEhet hogy csak a baba jelez hogy itt vagyok :) MIndenesetre, rákéne konkrétabban kérdezni, hogy mitől lehet. És addig is sok pihi és kicsit ovatosabbnak kell lenni, nem emelgetni nehezet max 1-2 kg. és nem sokat dolgozni. Magneb6 esetleg, de ha csak a doki felírja inkább csak akkor szedd. Nekem a 16. héttől volt kb. Akkor mozdul meg először. Most a 22-23 -hétben vagyok és már enyhült kicsit. bár lehet a magne b-6-tól. MInden jót. Boldog babavárást.:)
2008. szept. 23. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!