Narancs223 kérdése:
5D ultrahang képek Ki mit lát?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok ki mit ír hogy milyen nemű végén elmondom én is.. Kivancsi vagyok hogy más is ki bírja olvasni köszönöm :)2016. ápr. 1. 14:40
31/37 A kérdező kommentje:
Köszi :) majd megírom ha kibújt :)
2016. ápr. 1. 22:04
32/37 anonim válasza:
en eloszor lanynak tippeltem , de szerintem csak fiu lesz . vAGY NEM IS TUDOM :d GRATULALOK
33/37 A kérdező kommentje:
Hát 100%ra kislányt mondtak.. De majd kiderül hogy megviccel e vagy sem :D
2016. ápr. 3. 15:33
34/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. ápr. 3. 15:33
35/37 anonim válasza:
szerintem nunis,a húgom mikor megszülte a kislányát olyan nagy volt a szemérem dombja meg ajaki hogy a doki is majdnem azt hitte fiú csak a kukacát nem találta
36/37 anonim válasza:
Hát ez jó volt. Megnéztem a képet, szerintem elég egyértelműen kislány, az első hozzászólásokon meglepődtem. Én Sehol sem látok péniszt a képen.
Három kislányom van, születésükkor pont ilyen, a testükhöz képest hatalmas szeméremajkakkal születtek.
Gratulálok kedves Kérdező! :)
37/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm, neked is a 3gyerkőchöz :)
2016. ápr. 19. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!