Narancs223 kérdése:
5D ultrahang képek Ki mit lát?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok ki mit ír hogy milyen nemű végén elmondom én is.. Kivancsi vagyok hogy más is ki bírja olvasni köszönöm :)2016. ápr. 1. 14:40
12/37 A kérdező kommentje:
Akkor még várok 1-2választ és elárulom
2016. ápr. 1. 14:57
14/37 anonim válasza:
Én nem látom a világon semmilyen heregolyót! :D A kisbabák meg sokszor amúgy sem lányosak vagy fiúsak, szóval ezen meg főleg nem látszik...
15/37 A kérdező kommentje:
Akkor Mostmár jöhet a döbbenet mindenkinek :D
Kislányt mondtak! Szerintem ilyen géppel csak nem tévednek vagy nem tudom .. De nem láttunk kukit de nagyon be volt kuporogva
2016. ápr. 1. 15:05
16/37 anonim válasza:
Akkor nezd jobban :P
Ott van a kis golyocska,azaz vannak a golyocskak :))
Nagyon cuki :)
18/37 anonim válasza:
😱komolyan????deduuuuurva. Pedig tökre mintha tenyleg ott lennének a kis herei :)
Mindegy is mi lesz csak egészséges legyen! :)
19/37 A kérdező kommentje:
Mindegy de igen nagyon csalókás . Remélem nem viccelt meg se a doki se a pici nem vettem sok rózsaszín rucit de van 1-2már , köszönöm a jókívánságokat !
2016. ápr. 1. 15:10
20/37 anonim válasza:
Még jó, hogy ilyenkor a heregolyók még marhára messze vannak a leszállástól, a péniszkezdemény viszont már látszódhatna. Gondolkozzatok már...
Egyszóval simán lehet a vulva kezdeménye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!