Abban mi az igazság hogyha valaki terhes megszépül, és már pár hetesen észreveszi a családja?
Talán az is számít,ha nagyon vártad a terhességet,sikerült,és dolgoznak a boldogsághormonok:)
Mondjuk nekem az összes pattanásom eltünt,mikor terhes lettem, és állítólag egy félmosoly mindig ott volt a szám szélén...
Szia!Nekem már akkor mondták,mikor még nem tudtam róla,hogy terhes vagyok,azóta is többet féltékenyedik a párom,mert megbámulnak:)
boldog babavárást!
30 hetes kismami
Engem is mindenki dícsér a családban, a sógornőm szerint nekem mindig terhesnek kéne lennem :-)
Megszépült a bőröm, csillog a hajam, és állítólag az arcomról is sugárzik valami.
Ez változó. :) Van akinek már a 4-5. héten nagyon szép lesz a bőre, a haja, csak úgy sugárzik, más meg pattanásos lesz, az állandó hányás miatt fakó a bőre, és egyáltalán nem sugárzik. :)
De tény és való, hogy én még csak 5 hetes terhes voltam, a szüleimnek még nem mondtuk el (vártuk, hogy legyen szívhang), viszont apukám mégis azonnal kiszúrta, hogy valami nem stimmel velem. :)
22 hetes kismama
Szia.Nálam is ez volt és van még mindig :)Mindig mondják milyen jól nézel ki:) Érdekes én nem láttam változást magamon :)Minden jót
34hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!