Ha nem járok terhestornára, tényleg nehezebben fogok szülni?
Figyelt kérdés
2008. szept. 22. 13:01
11/14 anonim válasza:
Én itthon terhestornázom hetente. Én is dolgozom, háztartást vezetek, de kell egy kis másfajta mozgás is. Ez nálam nem "kedv kérdése". Sokat fáj a derekam, lábam, de a torna jót tesz neki. Na meg attól is félek, hogy nem fogom elbírni majd a későbbiek során a salyát súlyomat...
12/14 anonim válasza:
Nekem sincs kedvem eljárni tornázni, viszont próbáljátok meg rászánni magatokat az otthoni tornára, mert kell egy kis edzés. PL. én az első hetekben rosszul voltam, és felkelni alig bírtam nemhogy tornázni, ennek köszönhetően jól legyengültem, és mikor elkezdtem tornázni alig bírtam, mert olyan gyenge volt a karom, de tudjátok a kar azért később nagy segítség lesz a baba mellett. :) Szóval napi 10 perce biztos van mindenkinek hogy tornázzon otthon.
13/14 anonim válasza:
A szülés részéhez még nem tudok hozzászólni, de nekem nagyon jól esik a torna. Nem fáj a derekam, jó az állóképességem, nem vizesedek, és fittnek érzem magamat, pedig van egy jókora hasam. Én mindenkinek ajánlom a tornát!! Üdv 29 hetes kismami
14/14 anonim válasza:
Azt mondják, hogy a terhestorna során megtanítják a helyes légzést, illetve dolgoztatják azokat az izmokat, amik a kitolásnál segíthetnek. Illetve gyorsabban épülsz majd fel és regenerálódsz.
Viszont van olyan kismama, aki az ágyból alig bír kikelni, nem hogy terhestornára járjon, és mégis könnyen szül.
Én ajánlom a 36. héttől a málnalevél teát, állítólag ez nagyon hatásos.
Amúgy én sem járok kismama tornára, igaz, otthon rendszeresen tornázom.
22 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!