Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem járok terhestornára,...

Ha nem járok terhestornára, tényleg nehezebben fogok szülni?

Figyelt kérdés
2008. szept. 22. 13:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én sem járok terhestornára. Igaz a másodikat várom, de az elsővel sem jártam. Nem volt nehéz szülésem. Szerintem ez nem attól függ. hanyadik hétben vagy?
2008. szept. 22. 13:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj én sem járok! Az én baráti társaságomban az utóbbi fél évben 3 szültek és egyik sem járt terhestornára.Mégis az egyiknek nehéz szülése volt a másiknak nagyon könnyü a harmadiknak meg császár.Szerintem ez alkat és még sok minden mástól is függ. Amugy az internetröl is tudsz letölteni gyakorlatokat amit otthon néha-néha meg tudsz csinálni...Minden jót!!
2008. szept. 22. 13:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
énsem járok. sőt nemis fogok,mert semmi kedvem,és az én ismerőseim sem jártak. bisztos jo csak nekem semmi kedvem,de nem a torna miatt hanem az utazás .de szerintem ez nembisztos hogy ettől majd nehezebbe fogunk szülni. te miért nemjársz?
2008. szept. 22. 13:06
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Tudsz valami oldalt, ahol találok? Én az első hozzászóló vagyok.22 hetes
2008. szept. 22. 13:07
 5/14 A kérdező kommentje:
31 hetes vagyok.
2008. szept. 22. 13:07
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én toltottem le, neha csinalom, de nem rendszeresen. Csak ha rámjön.

Mivel tobben kertek, feltettem az avi filet par kismamazene meg hasonlo melle a miniforumunkra: [link]

2008. szept. 22. 13:08
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Boldog babavárást mindenkinek:)!!
 8/14 A kérdező kommentje:
Azért nem járok, mert elég körülményes lenne elmenni, és őszintén megmondva, nincs kedvem.
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem is szükséges, nekem sem lenne időm, főleg a két és fél éves fiam mellett. Akinek van ideje, azok mennek inkább szerintem.
2008. szept. 22. 13:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

szia !

Én sem járok, de édeskevés lenne az eddigi mozgásaimhoz képest...

Amit bírok azt itthon is megcsinálom, annál jobb torna nem kell.

Egy nagy labdán ülve hajolgatni, tiszta feleslege..szerintem időtöltés miatt mennek.

A dokim pedig azt mondta, akinek ilyen a hasizma mint nekem, annak nem a torna fogja fellazítani.

Persze van akinekjót tesz és szükséges, de anyám terhestornázott a 3. emeletre, meg a mosógép, porszívó mellett, mint én..és még sétálok sokat.

2008. szept. 22. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!