Hanyadik héten éreztétek a méheteket a köldök magasságâba emelkedni?
Figyelt kérdés
2016. márc. 31. 10:15
1/8 anonim válasza:
Hát, szerintem lassan ér csak oda...vettem szívhang hallgatót, mérete szerint már 15 hetes múltam, de még mindig csak nagyon lent, a csontnál van a szívhangja...11 hetes kora óta hallgatom, nemigazán jött följebb...
2/8 anonim válasza:
én már a 18. héten ott éreztem. a szívhang hallgatóval is köldök magasságban kellett keresni.
3/8 anonim válasza:
Én holnap leszek 17 hetes de még éppen hogy kijött a szeméremcsont mögül, még nem érte el a köldököm.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. márc. 31. 10:54
5/8 anonim válasza:
23-24 hetesen van kb köldök tájékon :) érzem is a savam :)
7/8 anonim válasza:
22-23 :) en 2 hete vagyok rosszul ejszakankent a savamtol :/
29hkm :)
8/8 anonim válasza:
Szia! Nekem 25hetesen került 2ujjnyival köldök fölé,ezt a védőnő mondta! :) De érezni nem érzem,csak a savam!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!