Hogy érzitek, messze van még a vége, vagy alig van hátra valamennyi? Hány hetesek vagytok?
Üdv a klubban, még egy aggódós kismama. :) Én 33+3 vagyok, szerintem többször "összefutottunk" már.
Eddig hálIstennek nincs probléma, én azért mégis örlülnék, ha letelne hamar ez a pár hét, ami vissza van.
hát....lehetséges h összefutottunk már.:))tényleg jó lenne ha minél hamarabb letelne már ez a pár hét.de én úgy érzem h nagyon lassan telik az idő.te is így érzed?
első vagyok.
Kisfiam, és több mint valószínű... :) szépen virít a pöpije, a 18. héttől többször megerősítik, 4d-n is láttuk.
Annyira jól állok méhnyakkal, méhszájjal, lepénnyel, hogy nem is számítok rá, hogy korábban érkezik. Persze minden ilyesmi benne van a pakliban, de egyelőre úgy érzem nemhogy időre, de később is fog érkezni. Pedig nem lusta egyáltalán, olyan dolgokat rendez le odabent, hogy attól félek kirúgja a magzatburkot. :)
Úgy terveztem, már amióta merek tervezni, hogy április 15-re legyen úgy minden készen, hogy akár érkezhessen is. Az kb. 1 hónappal van a születése előtt, akkor töltjük a 35. hetet... De Ti is :D
Mi is 34 hetesek vagyunk a kislányommal. Egészen idáig teljesen úgy éreztem, hogy két héttel hamarabb fog érkezni a kincsem. De most, hogy neki álltunk a festésnek, meg ház csinosítgatásoknak, úgy érzem igen korán lenne, ha 3 hét múlva érkezne. Ma először álmodtam, hogy meg akarták velem őt születtetni és én még nem engedtem, mert még nagyon kicsi :). Szóval várom is őt nagyon, meg nem is. Élvezem a terhességet és most kezdenek előjönni a félelmeim, hogy mi lesz, ha már itt lesz velünk.
Jó lenne, ettől függetlenül, ha április végén kibújna. :) Próbálom őt is rábeszélni. Már most 2500g körül lehet, szóval valószínű nem lenne gond, ha két héttel hamarabb jönne.
Még szép várakozást és könnyű szülést Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!