Terhesen hány kg-ot emelhetek?
Figyelt kérdés
a keresztfiam 12 kg és néha szivesen felemelem mert igényli a játékot2007. nov. 12. 17:44
1/6 anonim válasza:
Szerintem nincs kilóban meghatározva, úgyis érzed, mit bírsz és mit nem. Ha 12 kiló a keresztfiad, akkor már annyira nem kicsi. Ülj az ágyra, székre és úgy vedd az öledbe, ne emeld.
2/6 anonim válasza:
Szia.
Àllt.az orvosok azt mondják,hogy 10kg.Többet ne.Azért a 12 kg-os unokaöcsédet óvatosan emelgesd.
30 hetes kismama.
3/6 anonim válasza:
Én úgy hallottam 2*2kg a max.A 10-12kg-ot már cipeli sztem az ember,meghúzhatod magad,ilyenkor már ne magad nézd mennyit bírsz el,hanem,hogy a baba mit viselhet el.Vigyázz rá!
4/6 anonim válasza:
29 hetes vagyok és nekem nem adják oda a 8 kilos babát.valahol szt olvastam,hogy 4-5 kg
5/6 anonim válasza:
Sziasztok! Ez is változó! Az első trimeszterben még a másfél literes ásványvizes üveget sem engedték felemelni, mivel nagyon rossz helyen tapadt fel a méhlepény és vetélés is lehetett volna belöle. Jelenleg is nagyon vigyáznom kell magamra, mivel még mindig veszélyben a baba.
22 hetes kismama
6/6 anonim válasza:
Testalkati kérdés is a dolog, meg hogy pl. van-e kistesó otthon. Mert akinél "szépen sorban" jönnek a babák, ott az anyuka eleve nem teheti meg, hogy nem veszi fel a nagyobbik gyerekét, és mivel így naponta "edz", a szervezete is sokkal jobban bírja a terhelést. Egy bnőm a harmadikat várja, nagyobbik lánya 15kg, kisebbik 9, és néha bizony egyszerre csimpaszkodnak a nyakában. A lényeg, amint kellemetlen érzést okoz az emelés, azonnal tegyél le mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!