Vanmeg, akinek nagyobb szunet volt az elso ket uh/vizsgalat kozt?
7 hetesen es par naposan voltam az elso vizsgalaton/uh-on, akkor minden rendben volt, szivhang is vokt, bar egy teljes hettel kisebbnek mertek a menstruaciohoz kepest. A movetekzo vizsgalat viszont a genegikai uh, amit a kisebb mert crl-hez igazitottak eleve, igy 6 het telik el addig.
Az elozo ket gyerekemnel volt a ketto kozt kb 9-10 hetesen egy kozbeiktatott kontroll, curcsa most ez a nagy szunet. Volt mar vetelesem az elso harmadban, gondolom ezert van kisebb feszultseg bennem. Szoval, volt meg igy valaki? Ot nem zavarta ez a nagyobb szunet?
kérj 9-10 hetesen egy uh-t, ha ez megnyugtat.
nekem annyiszor csinált az orvos uh-, ahányszor mentem hozzá. és nem magánrendelésen, hanem kórházban, rendes szakrendelés keretein belül. szóval engem zavart (volna) a nagyobb szünet... így hát nem hagytam akkorát.
Az első megjelenés után nekem is "csak" a 18 heti szokott lenni, illetve a magánrendelőben szívhangot hallgat, ha megyek hozzá, kb. havonta egyszer szokott ellenőrizni.
Én nem gondolom, hogy olyan fontos lenne a gyakori UH, mert azon se látszik minden, ha meg "baj van", az lehet aznap délután is, hogy délelőtt megnézett a doki.
De én nem vagyok az a parázós fajta.
Ha megnyugtat, menj el.
Én eleve kb. 10 hetesen megyek az első vizsgálatra, és onnantól a 18. hét már nincs is messze.
Viszont úgy emlékszem, hogy 12 hetesen van egy kötelező UH?
Vagy csak túl rég voltam már ebben a helyzetben?
Én hiába mentem közben, elhajtottak, hogy csak a 12. heti a kötelező....magánrendelésen viszont annyira mehetsz, amennyire pénzed van...
14+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!