Hogyan lehet megállni, hogy ha vérzel terhesen, akkor ne rohanj be a kórházba? és főleg, hogy ne legyél ideges, ne aggódj!
hematómám van, tudom, hogy miért vérezgetek. sokszor voltam orvosnál, uh-on, mondták is, hogy tele vagyok, ki fog jönni, ne ijedjek meg. igazából feküdnöm se kell, mert a méhszájamnál van már.
most pisilés után a papíron megint volt egy kis véres nyák, kezem-lábam remeg, szívem szerint mennék, de tudom, hogy felesleges és talán nem is örülnének, ha egyszer közöltél, hogy emiatt ne aggódjak (kb 10x voltam rohantam már be emiatt).
tényleg nem az a kérdésem, hogy menjek-e, hanem hogyan lehet nyugodtan itthon pihenni ilyenkor??? egyszerűen nem tudok, fél percenként nézem a bugyim, 2 percenként megyek pisilni, remegek... :(
baba mocorog azóta, szerintem már ő is kivan tőlem :D
12es, köszönöm, nagyon aranyos vagy, pont erről van szó :
jó megfogalmazás és nem hülye példa, de látod aki nem volt még ilyen helyzetben, nem tud túllépni ezen :(
megyek hetente, néha elmegyek pluszba, mert ideges vagyok, de tényleg nem lehet minden nap 2x! most már 7 hete...
már csak abban bízom, hogy ha valaki egyszer majd idetéved hasonló problémával, akkor őt kicsit megnyugtatja a kérdés :)
nem is ez volt a kérdés... ahhoz kértem tanácsot, hogyan maradjak nyugodt!
erre leírtad, hogy te igenis hetekig minden nap márpedig bemennél. ennek nincs köze a kérdésemhez és ahhoz sem, hogy én mikor mennyit vagyok a kórházban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!