Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet megállni, hogy...

Hogyan lehet megállni, hogy ha vérzel terhesen, akkor ne rohanj be a kórházba? és főleg, hogy ne legyél ideges, ne aggódj!

Figyelt kérdés

hematómám van, tudom, hogy miért vérezgetek. sokszor voltam orvosnál, uh-on, mondták is, hogy tele vagyok, ki fog jönni, ne ijedjek meg. igazából feküdnöm se kell, mert a méhszájamnál van már.

most pisilés után a papíron megint volt egy kis véres nyák, kezem-lábam remeg, szívem szerint mennék, de tudom, hogy felesleges és talán nem is örülnének, ha egyszer közöltél, hogy emiatt ne aggódjak (kb 10x voltam rohantam már be emiatt).

tényleg nem az a kérdésem, hogy menjek-e, hanem hogyan lehet nyugodtan itthon pihenni ilyenkor??? egyszerűen nem tudok, fél percenként nézem a bugyim, 2 percenként megyek pisilni, remegek... :(

baba mocorog azóta, szerintem már ő is kivan tőlem :D

2016. márc. 29. 20:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8-as vagyok.Köszi,hogy lepontoztatok mikor semmi rosszat nem irtam csak,hogy én egyedül ugy nyugodnék meg ha kell 1000.szer rohanok orvoshoz,akinek az a dolga megnézzen...Máshogy nem igazán lehet.dehát ez az én véleményem.De énsem pontozok le mást aki nem rét velem egyet hanem elolvasom elfogadom...
2016. márc. 30. 21:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
8.: Ez egy nagyon rossz hasonlattal olyan, mint amikor elmész fogorvoshoz, megcsinálja a fogadat és közli, hogy mikor kimegy az érzéstelenítő hatása akkor fájni fog. Te akkor visszamész a fogorvoshoz, amikor elkezd fájni? Nem. A kérdező is tudja a fejével, hogy nincs komolyabb baj, hiszen elmagyarázták neki. (A vérömlenyek általában olyanok mint egy hólyag, vagy egy gennyzacskó. Amikor kipukkan elkezd belőle folyni a vér -úgy, ahogy a genny a gennyzacskóból. Elszigetelt dolog, semmi baja nem lesz tőle a babának. Ezért gyakorlatilag nincs értelme e miatt visszamenni) Az emberek viszont nem csak a fejükkel, hanem az érzelmeikkel is "gondolkodnak". Így aztán izgul és hol a feje, hol a szíve szerint cselekedne. Az meg hogy nem írnál ki kérdést.. mindenkinek joga bármilyen kérdést kiírni. Az meg az olvasó joga, hogy ne foglalkozzon vele. Segíteni és kérdezni vagyunk itt. Ha már értetlenkedsz és tudni akarod miért pontoztak le akkor fogadj el egy kritikát: ne kritizálj feleslegesen.
2016. márc. 31. 09:23
 13/18 anonim ***** válasza:
El tudom viselni a kritikát.De azt kérdezte hogy tudna megnyugodni.én leirtam hiába mondja az orvos hogy ne menjen feleslegesen,én nem lennék nyugodt.ezmeg az én véleményem.Ís azért nem tartom valószínűnek,hogy a napi rendszeres idegeskedés jót tesz neki és a picinek.Ha nemtud orvoshoz menni mert felesleges napi szinten akkor probáljon meg nyugodt maradni(én nem tudnék) mertérzelmek alapján nem ész alapján menne,nem irom hogy sajnos mert inkább féltsem 1000 szer mint ne.De ezmeg az én véleményem amit leirhatok bárhova,és eztis el lehetne fogadni.
2016. márc. 31. 21:47
 14/18 A kérdező kommentje:

12es, köszönöm, nagyon aranyos vagy, pont erről van szó :

jó megfogalmazás és nem hülye példa, de látod aki nem volt még ilyen helyzetben, nem tud túllépni ezen :(

megyek hetente, néha elmegyek pluszba, mert ideges vagyok, de tényleg nem lehet minden nap 2x! most már 7 hete...

már csak abban bízom, hogy ha valaki egyszer majd idetéved hasonló problémával, akkor őt kicsit megnyugtatja a kérdés :)

2016. ápr. 2. 20:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Aki nemvolt ilyen helyzetben az tényleg nemtudja milyen,és tudod mit neis tudjuk meg soha milyen érzés.elhiszem nem jo és nem kivánom senkinek ,hogy megtudja.Itt mindenki a saját véleményét irja le.Nekem a véleményem,hogy engem az nyugtatna meg ha bemennék sürünk ha ilyen van.Nem vagyunk egyformák nemhiszem ezért el kéne ennyire itélni.de Ti tudjátok...Amugy nem irtad eddig sehol hogy hetente bemész és azon felül még pluszba is.ha leirtad vna énsem irtam vna lehet igy.de a kiirásodbol azjött le,hogy csak akkor mész mikor közelező vizsgálatok vannak.
2016. ápr. 2. 21:15
 16/18 A kérdező kommentje:

nem is ez volt a kérdés... ahhoz kértem tanácsot, hogyan maradjak nyugodt!

erre leírtad, hogy te igenis hetekig minden nap márpedig bemennél. ennek nincs köze a kérdésemhez és ahhoz sem, hogy én mikor mennyit vagyok a kórházban

2016. ápr. 3. 17:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Viszont benne van azis szerintem a válaszomban,hogy nem tudnék nyugodt lenni mert ez nem az a helyzet ( szerintem ) amikor hiába tudod ,hogy ez van,de akkorsem tudnak vele mit csinálni megtudsz nyugodni,beletöröbve hátradölni.
2016. ápr. 3. 20:02
 18/18 anonim ***** válasza:
ja és itt mindenki a saját véleményét irja le.Én bemennék és tudod miért? : Mert nem tudnám eldönteni ( hiába mondták milyennek kell lennie) hogy ez most attól van,vagy esetleg ne adja az isten nem attól.De ha véleményt kérsz akkor fogadd el az enyémet is.Mert az enyém ez.Mindenki más
2016. ápr. 3. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!