Ti melyen "fazonnal" mentek nőgyógyászhoz terhesen?
Elektromos borotvam van.
Mikor vegkepp nem boldogultam, a ferjem borotvalt le.
Én csak kulturált formába öntöm, bikinvonalnál leszedem, a maradékot meg trimmelem, ne legyen túl hosszú, de nem szoktam csupaszra, mert engem zavar. (Mikor egyszer leszedtem csupaszra, rádöbbentem, hogy utoljára 10 évesen láttam így. A 10 éves nunim maradjon inkább az emlékeimben...)
Igaz ezt mindig így csináltam/csinálom, dokitól függetlenül én így "hordom".
Majd úgyis szülés előtt le kell szedni, de addig nem váltok stílust.
bocs, hogy ennyire belemélyedek, a "csupasz" mit takar nálatok? azért hagytok egy csíkot/háromszöget, nem?
utolsó, ez nagyon aranyos :D
én egy csíkot szoktam hagyni elől, de most valahogy már nem megy emlékezetből, ciki lenne ha hagynám szülésig a fenébe és szőrösen mennék dokihoz?
Én kistükörrel csináltam terhesen is, meg amúgy is. Kád szélén ülve, kád másik szélén szembe a kistükör - így nem okozott gondot a fazon szülés előtt se. A gátig meg pocak nélkül se látnék el, szóval szerintem amúgy is praktikus ez a megoldás.
Teljesen csupaszra csak az utolsó hetekben szedtem, amikor már bármikor jöhetett volna a szülés, addig volt a megszokott csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!