Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért aggódom mindenért? Volt...

Miért aggódom mindenért? Volt egy vetelesem mar, azota szörnyűséges dolgokra tudok gondolni.

Figyelt kérdés

A vetelesem ota, gyakran gondolkodom azon, hogy mi van ha ujra elveszitem. :(

18 hetes vagyok. Sokszor olvasni itt is olyat, hogy a 12. Heti uhn minden szep es jo volt..aztan 19-20 hetesen meg kellett szülnie, mert leállt a pici szive, stb.

Tudom, csak pozitívan, de baj bármikor lehet.

Lassan napi szinten hallgatom szivhang hallgatóval, hogy jol van e :(

Teljesen kesz vagyok.

Azert van ez mert elveszitettem a masik babát? 7 hetes voltam.

Vagy mas is aggódik ezeken?

Azt meg nem is írtam, hogy a down eredményem sem lett tul fényes. Jelenleg az eredményt varom,( prena tesztet csinaltattam).

2016. márc. 28. 08:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó ötlet, mantrázd állandóan, hogy "minden rendben lesz", és "egészséges lesz". A gondolatnak teremtő ereje van. És a 12. hét után drasztikusan lecsökken a veszélye a vetélésnek (nem lehet mindig baj, mert egyébként már kihalt volna az emberiség). Minden jót neked!
2016. márc. 29. 08:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem amit érzel. Mi 9 hónapot vártunk a babára akinek a 8. héten leállt a szíve, de csak a 12. héten vették észre.Szörnyű volt. Most újra babát várok 16 hetes vagyok és nem írom le miken mentem át, hisz tudod, ráadásul itt is véreztem a 9. héten és rettenetesen fáj a hasam, így a 7. hét óta táppénzen vagyok, szinte csak fekszem. Tegnap újra volt egy kis vérzésem, egyből kórház,de minden rendben van, de tegnap nagyon kiborultam, hogy megint elveszítem. Nagyon nehéz, de én is azt mondogatom, hogy őt nem adom, ő velünk marad, ha tetszik ha nem. Én már érzem mocorogni így amikor érzem, kissé megnyugszom. De ez azt hiszem sosem lesz teljes nyugodtság. Csak reménykedem, hogy egészségesen megszületik. Neked is ezt kívánom, és kitartás, pozitív gondolkodás :) minden rendben lesz.
2016. márc. 29. 10:55
 13/14 A kérdező kommentje:

Koszonom nektek!

Utolsó sajnalom amin te is atmentel :(

De igy van most minden rendben lesz!!!

En is erzem mar ,3napja 😍

De en minden nap meghallgatom a szivhang Figyelővel ,igy tenyleg mindig megnyugszom :)

Tudod mar a nemet? :)

2016. márc. 29. 15:19
 14/14 anonim ***** válasza:

A 12. hetin tippeltek egy fiút, majd ugye voltam most vérzés miatt vizsgálaton, és aranyos volt a nő, mert közbe próbálta megnézni milyen, de nem nagyon látta, keresztbe tette a lábát, de azt mondta talán lány, mert nem lát semmi olyat. Úgyhogy mind a két nemre van egy tippünk :) Mindenki kérdezi mit szeretnénk, és a férjem aranyos amikor mondja, hogy : gyereket! Ennyi idő után az embernek már tényleg a nem a legutolsó ami érdekli, csak egészséges legyen. Persze nagyon szeretném már tudni, hogy választhassunk nevet, de ráérünk még arra is, csak legyen jól!

És ti tudjátok már a nemét?

2016. márc. 30. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!