Milyen magnéziumkészítményt vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Keresek olyan magnéziumkészítményt, amit könnyű lenyelni, és árban mégsem kiugró.
Ha tudtok ilyet, írjatok!
Arra gondolok, hogy a MagneB6-ot nagyon könnyű, de egyrészt nem olyan magas a magnézium tartalma, másrészt piszok drága.
A Magnesi Citricii-t szedtem régebben, de akkor nem volt hányingerem, erre csak akkor térnék vissza, ha már jól lesz a gyomrom.
2016. márc. 27. 18:11
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, megnéztem, méretre és alakra olyan, mint a Citricii, milyen a felülete? Ha olyan, mint az Aszpiriné, akkor nincs különbség.
2016. márc. 27. 18:30
3/7 anonim válasza:
Magnerot.
Vagy magnesii citrici (piros dobozos jobb mint a zöld) könnyebb lenyelni :)
4/7 anonim válasza:
[link] Ezt szedtem, nekem könnyű volt lenyelni. Nem olyan mint az Algophyrin.
5/7 anonim válasza:
Magnesolv granulatum finom friss íze van vízben kell elpezsegtetni.
6/7 anonim válasza:
a magnerot tablettát szét lehet rágni(rá van írva a betegtájékoztatóra) és nincs rossz íze :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, vettem egy Magnerot-ot (a biztonság kedvéért 20 db-osat és könnyen bevettem! :)
2016. márc. 30. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!