Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség alatt miért...

A terhesség alatt miért kellene elhagynom magam?

Figyelt kérdés

Sajnos elég érdekes rokonságom van ;(

28éves vagyok nem az a cicabab típus.Én farmer/poló/tornCipőben érzem jól magam általában vagy valami lazán elegánsbAn.Magassarkúban menni sem tudok.A hajamat magam festem nem játok havonta fodeászhoz.A mükörmöt/zselét stb nem szeretem de inádok lakkozni és elég nagy a gyüjteményem is.Sminkelni is inádok ami nálam kimerül (alapozó/bb krém,púder,pirosító,szehéjfedték,spirál,ajakápoló) szóval natúr.ha extrát szeretnék akkor is csak a nude vonalon maradok csak kontúrozok is.

Imádom a parfümöket és használom is normál mennyiségben.

Mégis azt kapom hogy nem terheshez illően viselkedem.Mert mi szükség terhesen körmötfesteni és parfümöt használni?

Hiába mondom hogy nem az őskorban élünk ezzel piszkálnak.Meg hogy milyrn példát mutatok a lányomnak.

Már azt is mondtam hogy oké ha ezt nem fejezik be nem jövünk hozzájuk és kész.

Mióta terhes vagyok állandóan nindeki okosabb lett.Jonnek a kéretlen tanacsok és a sok hülyeség..

Elég nehezen tolerálom.Már mindtam szépen mondtam csúnyan de nem állnak le.Más is volt így?

2016. márc. 26. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el a füled mellett. Mármint tényleg. Mondtad már szépen, csúnyán, nem állnak le. Ha legközelebb valaki megjegyzést tesz, akkor tegyél úgy, mintha meg se hallottad volna. Akkor is ha ott áll melletted. Ha értetlenkedik, akkor kérdezz vissza, hogy mondtál valamit?! és fordulj el. Ha megismétli, akkor megint ne halld meg..

Te leszel a bunkó, de igazából ki nem szarja le?! Ne foglalkozz velük.

2016. márc. 26. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Lesz,a,rom tabletta!

Ha megszületik a gyereked még ennél is több önjelölt nevelési tanácsadó,orvos,védőnő,táplálkozási tanácsadó lesz körülötted!

2016. márc. 26. 15:22
 3/9 anonim ***** válasza:

2010 eleje ota itthon vagyok gyesen,szeretem mindharom gyerekem es foglalkozok is veluk sokat!de reggel szakitok 10percet magamra mig feldobok egy gyors sminket es megcsinalom a hajam.meg akkor is ha csak jatszora megyek...es normalis ruhat veszek fel,szabadido gazyaban soha nem megyek ki.

Komolyan meg is orulnek ha nem sminkelhetnem magam azert mert "csak" itthon levo anya vagyok...

2016. márc. 26. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Veled egyidős vagyok és én is megkaptam ezt mindig, bár nem a családomtól, hanem random emberektől, munkahelyen, baráti társaságban. Terhesen festve volt a hajam, mert totál ősz vagyok amúgy. A körmöm is, mert...őszinte leszek, a BKV-n folyton koszos, bármennyiszer mosom is a kezem.:S Használok parfümöt, sminkelek is és szépen is öltözöm.

Terhességem utolsó hetéig még bejárogattam dolgozni, így szépen kellett felöltözni akkor is, szóval a ruháim is olyanok voltak (köztisztviselő voltam akkoriban).

Ne törődj velük! Mióta gyerek van, még több tanácsot kapok, pl. miért Stokkénk van, hiszen olyan magasan veszélyes a babának lennie.:D miért hordoz a férjem, meg fog fájdulni a kicsi háta (???), miért nem szoptatok az erős gyógyszerem mellett, stb stb stb.

Mindenkinek köze lett az ember méhéhez.:)

Egy kéretlen tanácsom is van:), a bb krémet ne használd együtt alapozóval, mert felesleges. vegyél a bőrödnek megfelelő fedésű bb krémet, sokféle márka van, felesleges a két réteg az arcra.

2016. márc. 26. 15:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel, amit leírtál, teljesen átlagos vagy. Nem értem a kritikák okát.
2016. márc. 26. 15:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szuperül csinálod. Állapotosan is lehet ápoltnak, igényesnek lenni. Ha ilyen a hozzáállásod, azzal csak remek példát fogsz mutatni a későbbiekben a lányodnak is. :-)
2016. márc. 26. 16:20
 7/9 A kérdező kommentje:

Én is átlagosnak érzem magam.Semmi extra igazából szerintem ez már inkább csak egy alap.

Egyik válaszoló:nem egyszerre használom ;) mikor melyikhz van "kedvem" ;)

Az szúrja a rokonság szemét hogy festem a körmein és parfümöt érezni.Meg divatos kismamaruhákat veszek.Nem nagyisat.

Az èn anyán sose adott magára.Sosem sminkelt semmi ilyet nem láttam tőle.És nem ezt tartom normálisnak.Az ápoltság számomra nem csak az hogy fürdés meg tiszta ruha.Egy kis smink és lakk szerintem már alap dolog.Mi lenne ha körnöshöz meg fodrászhoz is járnek.Mert megcsinálhatnán azt is( csak nekem pl sokkal jobban tetszik ba magamnak pingálon a körmeim, a hajam mindig összefogva van sajnos a munkám miatt megszokás,meg én véna vagyok beszárítani sem tudom ).

Csak rosszul esik.Tényleg az van hogy hirtelen mindenkitől kapom a beszólásokat és persze érzékenyebb is vagyok most ;(

2016. márc. 26. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyik füleden be, a másikon ki!

Én is veled egy idős vagyok, bár én már anyuka vagyok, de mind kismamaként és mind pedig kisgyerekes anyukaként adok magamra, csinosan öltözködöm, sminkelek. Festeni nem festem a hajam, mert annak idején nagyon tönkre vágta a festék a hajam, viszont derékig érő hosszú hajam van és bizonyos időközönként azért eljárok fodrászhoz és rendben tartom azt is.

Nem érdekel, hogy más mit mond. Én így érzem jól magam, és azt tartom, hogy attól, mert valaki gyereket vállal, attól még megmarad nőnek lenni és bizony milyen jó érzés, ha a férje az embernek csinosnak tartja a feleségét.:)

2016. márc. 27. 09:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha bejön egy hónapig tartó rossz napod, és a minimális tisztálkodást, rendes felöltözést tudod csak abszolválni, akkor azért fognak cseszegetni, hogy elhagyod magad. Szóval sose tudsz majd jól kijönni a dologból. Vagy az "anyafazonért" vagy a nőiességért fognak megszólni.
2016. márc. 27. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!