Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez baj, hogy nyitott lett a...

Ez baj, hogy nyitott lett a méhszáj?

Figyelt kérdés
2 napja voltam nőgyógyásznál és rákszűrés is volt. Ma megnéztem a méhszájam fürdéskor és nagyon nyitott, pedig előtte magasan zárt volt. 6 hetes vagyok. Már így marad vagy visszamegy?

2016. márc. 24. 21:34
 1/9 A kérdező kommentje:
És fájt is a rákszűrés most, előtte mikor nem voltam terhes sose fájt
2016. márc. 24. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon nem kéne terhesen a méhszájadat piszkálni!!!! :O Nem vagy nőgyógyász, ilyet te úgyse tudsz megállapítani. Nyilván zárt amúgy, ha 6 hetesen valóban nyitott lenne, az kb. a terhesség végét jelentené.
2016. márc. 24. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
Véletlenül nem a szeméremajkakra gondolsz? Már csak azért mert hogy lehet megnézni saját magadnak a méhszájat?
2016. márc. 25. 02:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Van külső,középső ês belső.

Te valószínűleg a külsőt érzed,amit lehet is érezni,ez a méhszáj vizsgálat,amit peteérés előtt szoktak csinálni,NEM TERHESEN! Fokozottan kell figyelni terhesen a fertőzésekre. Vetélést okozhat ha bekapsz vmit. Menj orvoshoz és nézesd meg magad,de nyílván mondta volna ha hond lenne. A belső méhszájadat tuti,h nem érzed.

2016. márc. 25. 07:17
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
Az orvos szándékosan nem vizsgál méhszájat mindig terhesség esetén, mert sérülékeny. Te mit taperolod magad???? Ennyi ismereteted sincs???
2016. márc. 25. 07:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne vizsgálgasd magad sem most, sem a terhesség további időszakában. Csak árthatsz vele.

A kontrollokon a doki úgyis megvizsgál.

2016. márc. 25. 09:12
 7/9 anonim ***** válasza:
A méhszájat majd a dokid ellenőrzi,majdnem minden kontrolon. Félre is érezhetted! Nagyon kell figyelni a fertőzésveszélyre,ne csinálj magadnak gondot.
2016. márc. 25. 09:14
 8/9 anonim ***** válasza:
szia, hát amugy nem akarlak megijeszteni de 6 hetesen hasmenésem volt meg lázam és elmentem sürgösségire h minden rendben van e és egy néger nyanya orvos vizsgált meg és felrakott nekem valamit amivel kitágitott nagyon kellemetlen volt, (szerintem nem szabadott volna amugy) és ugy vizsgált meg.... utána én is nézegettem magamat h most mi van és nyitva volt onnantol a méhszájam, 2 hét mulva már nem élt a baba, persze nem biztos h a vizsgálat miatt, de a saját orvosom sosem vizsgált meg igy h felrakta azt az izét amit rákszürésnél...
2016. márc. 25. 21:25
 9/9 anonim ***** válasza:
még annyit bocsi h szerintem ne szeretkezzetek meg semmi, mert nyitottal nem szabad én ugy tudom, amugy meg, nem lesz semmi bajod ha vizsgálgatod magadat de csak kézmosás után szabad
2016. márc. 25. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!