Tudnátok írni 37. hetes uh. Adatokat, és hogy mennyivel született a pici?
Fiam 3519 g-ra lett becsülve és 3890-el született.
Hosszt nem mértek UH-n.
Bpd:87
Thq:104
Fl:73
Becsult suly:2830g
39+1 hetre szuletett,3200 gramm es 50 cm, kislány
BPD: 91 mm
›OFD: 114 mm
›HC: 325 mm
›AC: 337 mm
›FL: 75 mm
›Bs: 3266 g
>méhlepény érettsége: II. fok
>magzatvíz mennyisége: átlagos
Ez volt szerdán, következő hétfőn 3,170-nel született a fiunk. (császármetszés, nem indult meg a szülés vagy ilyesmi, nyugi!:))
Nagyon változó lehet ám ez, lehet még az is, hogy ugyanannyival fog születni, mint amekkorára most becslik, mert annyit tévedhetnek, hogy mm-ek döntenek itt 100grammokról.
Szóval az én fiam, igaz 36+4 hetes UH volt, hosszt nem tudok, de 3200g volt.38.héten született 3600grammal.Másik gyerkőcöt óriásbébinek titulálták :) 37 hetes már 3600g.ot mutatott az UH.Riogattak rendesen, hogy elég lesz megszülni.Erre rá pont két hétre 3600grammal megszületett.Szóval ennyit a mérésekről.Van, hogy bejön, van, hogy totál nem!!!
Köszönöm a válaszokat!
Voltam tegnap uh.-n :)
Bpd 91
Fl 71
Ac 321
2901 grammra becsülték, azt mondták átlagos méretei vannak :)
Sajnos még nem, ma megint uh, mára vagyok kiírva, ha nem jön magától valószínűleg jövő héten indítják.
Ma beszélek az orvosommal.
Amúgy az elsőt is túlhordtam szóval nem meglepő :)
Köszönöm az érdeklődést, megírom majd ha megszületett, am a múlt heti 39. heti uh.-n :
Bpd: 91 mm
FL : 73 mm
Ac : 321 mm
2970 gramm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!