Hányadik héten kezdődnek általában a jóslófájások? Tudom, ez mindenkinél eltérő, de mégis mi az átlag? én 33 hetes és 3 napos vagyok, és nekem még nincsen.
Nekem sem volt,egész szülésig.Csak keményedések.Még egy ici-pici fájás se volt.
Lehet,te is megúszod! :-D
8 hós kislány anyukája
Szia!
Nekem 34.héten voltak jóslófájások először.Két hétig visszatartással feküdtem a korházban.Majd a 37. héten megszültem.De nagyon sok kismami van úgy, hogy nincs is jóslófájása egyátalán.Lehet neked sem lesz én biztos örülnék ha engem elkerülne.15+2 kismami.Könnyű szülést kívánok és sok erőt a babucihoz.
Én 33+2 hetes vagyok, se keményedés, se jósló, semmi. Igaz, néha van mindjárt megjön érzés, de kb. azóta, amióta tudom, hogy kisbabám lesz. Rendszeresség, ráció nincs benne. :)
Eddig 3x2 MgB6-ot szedtem,most hanyagoltam, aztán megint többet szedek, mert pörgök ezerrel. A méhnyakam igencsak hosszú, a méhszáj zárva, szóval...
Amúgy akinek sok keményedése van és jóslója, annak hamarabb rövidül a méhnyak, én úgy olvastam.
Kérdezhetek? Te hogy érzed, sok van még hátra, vagy alig, ameddig a baba megérkezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!