Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt kötelező...

Terhesség alatt kötelező orvoshoz menni?

Figyelt kérdés
Mi van ha valaki nem megy egyáltalán?
2016. márc. 21. 15:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem kell, hogy megvizsgáljon. kérheted, hogy ne. de vannak ezen felül fontos vizsgálatok, mint pl a cukorterhelés... illetve az uh sem egy felesleges dolog. DE magát a nőgyógyászati vizsgálatod megtagadhatod, mint ahogy bármelyiket.

és hidd el, aki nem veszi észre, hogy terhes (hogy lehet nem észrevenni???), csak az utolsó pillanatokban, ott biztosan kimegy a családsegítő, hogy megnézze a körülményeket, hogy egyáltalán hova fogják hazavinni azt a babát, várják-e egyáltalán otthon azt a babát.

2016. márc. 21. 18:23
 12/14 Betu ***** válasza:
100%
Te nem akarod tudni, hogy hogy van a baba? Nem értem én egy vizsgàlatot sem hagytam ki meg is őrültem volna. Ja és kiderült, hogy terhességi cukrom van. Mi lett volna ha nem megyek vizsgâlatokra? Bele sem merek gondolni. Tudod te hogy milyen következményei lehetnek a terhességi cukornak? Pedig nekem nem volt túl nagy az eltérés. A vizsgàlatok igenis kellenek és a pénz engem nem igazàn érdekel nem azért jàrtam terhes gondozàsra. Viszont jó volt tudni, hogy a babàm jól van. Nem értem az ilyen kérdéseket!😯
2016. márc. 21. 22:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Kamu
2016. márc. 21. 22:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocsi,de te inkább ne akarj gyereket szülni.....A munkahelyemen egyébként most volt egy ilyen eset,hogy állítólag nem vette észre végig,hogy terhes....gyámügyre került a dolog,pont veszélyeztetés miatt,az sem biztos,hogy vele maradhat a baba.....
2016. márc. 23. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!