Terhesség alatt kötelező orvoshoz menni?
Mármint a nőgyógyászatra gondolsz, ahol nézik hogy egészséges e a gyereked? és hogy jól fejlődik-e?
Vagy a különböző labor vizsgálatokra?
Esetlen a háziorvosod, akinél elég ha jelzed hogy terhes vagy, ha a védőnővel és nőgyógyászoddal szoros a kapcsolatod?
Vagy a védőnőre gondolsz?
Még is hogy is gondoltad ezt?
Már hogy lenne kötelező? Az egyszeri anyasági támogatást nem kapod meg, ha nem jársz gondozásra, meg ha táppénzre akarsz menni, nyilván ahhoz is kell a nőgyógyász javaslata. Védőnő lemondható.
De azért érdemesebb járni gondozásra, még akkor is, ha a hazai rendszer tényleg túlságba viszi a rengeteg vizsgálatot.
Nem is értem,hogy ilyen emberek minek élnek?
Ez a kérdés vagy kamu/provokatőr vagy a kérdező ilyen paleo-bio-idióta.
Nem kötelező, még szülni sem kötelező orvossal. Ami valóban KÖTELEZŐ az az első védőoltás lesz majd a babának.
De előfordulhat, hogy vizsgálatot indítanak (szülés után) és elvehetik a gyereket azzal, hogy veszélyeztetted az egészségét.
Most komolyan kötelező? És aki fel sem ismeri hogy terhes, csak a végén? Annak nem kötelező vagy mi? Nem értem.
Így olvasva a legtöbb vizsgálattal semmi gond, de nőgyógyász bennem még egyszer nem fog turkálni, ez kizárt, nekem rettenetesen fájt mikor 2szer voltam, és kiröhögött mindkét orvos. Szóval nem kicsit megalázó volt és az asszisztenssel is ott sutyorogtak röhögve utána.
Fogorvosnak meg mi értelme? Sose voltak jó fogaim, megnézi és akkor mi van? Remélem az nem kötelező hogy mindet húzassam ki és félmilliós műfogakat rakassak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!