Kismamák! Mi a mai menütök? Ötletet szeretnék.
Húsleves.
Tészta feta-sajttal, tonhallal és medvehagymával.
Reggel: korpovit keksz, sovány csirkemell sonka, kígyóuborka
Tízórai: szárított vörösáfonya
Ebéd: Csirkefasírt, barna rizs, zöldségekkel
Uzsonna: alma
Vacsora: purpur kenyér, sovány csirkemell sonka, uborka
1. vagyok, ez az ebéd.
Reggeli tejeskávé, szendvics. (csirkemell, sajt)
Tízórai: joghurt.
Uzsonna: alma, banán, mandarin.
Vacsora: tej, szendvics. (pulykamell)
Tejeskávé és kalács szintén :D
Ebéd brassói lesz nemsoká,ha melegitek. Két bonbon is benn van már,egy kedves volt kollégám hozta nekem :) Tízórai,uzsi nem szokott lenni,nem tudok ennyiszer enni.Vacsi melegszendvics lesz,mert akad pár kis szottyadt zsemle itthon és lányom is megeszi azt.
Napokban lesz majd baconos kukoricás tejfölös krumplileves is.Tervezek lehet borsós rizseshusit is majd,de annira képlékeny nekem is minden.Húsvétra kapok anyóstól majd biztosan salátát,a gyrosba valót,mert imádom,itthon is paradicsomozok sokat,meg pritamin paprika,gyümi alma max,de alig várom hogy dinnye legyen végre.
ma rizses húsos rakott cukkini volt az ebéd, holnap lencsefőzelék lesz benne főtt kolbásszal, csütörtökön töltött túrós zsemlét csinálok.
Van egy 1,5 évesem, hozzá is próbálok igazodni. Reggelire sült májas zsíros kenyeret eszek napok óta mert imádom, és ez az időszak, amikor végre meg is tehetem hogy ilyesmit eszem :) vacsorára is ez lesz, meg maradt egy kis sült hekk tegnapról, azt is beverem mellé.
Reggeli: 25g tejsavó fehérje, 30g zabpehely, 10g kókuszreszelék, 1 kk útifűmaghéj
Tízórai: 1 banán
Ebéd: 4 szelet teljeskiörlésű kenyér sajttal, egy kis vajjal és ketchuppal melegszendvicsnek elkészítve + 1 paprika
Uzsonnára csirkemell lesz párolt zöldséggel.
A vacsorát még nem döntöttem el.
R: barna kenyér házi ribizli lekvárral (azaz nem lekvár, a barátnőm csinálja és isteni finom, lepasszírozza a gyümölcsöt, így mag nélküli és összefőzi valahogy. Cukor, édesítő sincs benne, ha jól tudom tartósítószer sem, de ebben nem vagyok biztos. Ribizliből és eperből csinálja)
E: sajtos tejszínes halfilé párolt zöldséggel
V: nagyon megkívántam a steak krumplit sajtszósszal, úgyhogy valószínűleg az lesz vacsira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!