Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Mikor ti babát...

Kismamák! Mikor ti babát terveztetek számolgattátok a peteérés napját vagy csak úgy jött a baba?

Figyelt kérdés
2016. márc. 21. 09:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem, semmit.

10 év után letettem a gyógyszert, 1 hónap gumival védekezés (hogy lássam rendben van-e a ciklus), és utána sehogy nem védekeztünk. Semmit nem számolgattam, azonnal összejött a fiunk.

2016. márc. 21. 09:41
 2/8 Regáti ***** válasza:
Nem számolgattam semmit! Nem jött meg és terhes lettem!
2016. márc. 21. 09:46
 3/8 anonim ***** válasza:
1. terhességnél jött 2 hónap alatt, elvetéltem. Másodiknál egyszer ovuteszteltem és egyszer nem, az ovutesztes hónapban sikerült:) de nyilván anélkül is ment volna, mert naponta voltunk együtt és nem emiatt voltunk akkor és akkor.
2016. márc. 21. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Az első pár hónapban nem, aztán igen. A 10. hónapban sikerült.
2016. márc. 21. 09:49
 5/8 anonim ***** válasza:
szabálytalanok voltak a ciklusaim, ezért számolgattam: hőmérőztünk, LH tesztet használtunk. Így is 5-5 hónap volt mindkét gyerek
2016. márc. 21. 09:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Az első 2 hónapban nem foglalkoztam a dologgal, a harmadikban erre az oldalra tévedtem és nekiálltam mindenféle praktikákat kipróbálni. Lestem a peteérésemet, de persze, pont úgy nem tudtunk együtt lenni, ahogy itt sokan írták, mikor a legideálisabb, hanem elvileg peteérés után napokkal. Így gondoltam, nem jött össze. Hogy segített-e valamit, hogy össze-vissza számoltam? Nem, semmit. Elvileg nem is a tökéletes időpontban voltunk együtt. Szóval, ha majd tervezünk kistesót, tuti nem fogom még egyszer ezzel tölteni a napjaimat, mert enélkül is sikerült a 3. hónapban.
2016. márc. 21. 10:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Az első 2-3 hónapban kiszámoltam, mikor kellene együtt lenni, de nem volt siker és nem is volt úgy jó. Utána már nem volt kedvem foglalkozni vele, legtöbbször csak heti egyszer tudtunk együtt lenni, így a 7. hónapban jött össze.
2016. márc. 21. 10:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kifejezetten számolgattunk de azért szabályos ciklussal úgy kb tudja az ember melyek lehetnek a termékeny napok, akkor tényleg együtt voltunk 2-3 naponta.
2016. márc. 21. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!