Milyen gyogyszert vehetek be? Ma vagyok 6 hetes pont, es nem vagyok jol.
Figyelt kérdés
Reggel elkezdett fajni a torkom vissza aludtam es ahogy felkeltem mar hoemelkedesem is van egyre jobban megy fel a lazam most 37,7. A fejem is szet szakad.
.. mit csinaljak a mezes tean kivul?
2016. márc. 20. 13:27
1/14 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyászom azt mondta hogy csak 38 felett vegyek be lázcsillapítót (panadol) de én már akkor betöltöttem a 12 hetet.Hívd fel a doikid vagy a védőnődet biztos ami biztos.
2/14 A kérdező kommentje:
Koszi
2016. márc. 20. 13:32
3/14 anonim válasza:
panadolt gond nélkül, nyilván nem 100 db-ot, de azért nyugodtan lehet. egyébként a mézre is mondják, hogy nem kellene terhesen enni (de nyilván ennyi minden korlátozás betarthatatlan).
én limonádét és citromos teát ittam torokfájásra, és napi c-vitamint ettem. hőemelkedésre viszont panadol.
4/14 anonim válasza:
Én szopogatós cukorkát torokfájásra+méz+panadol. De nekem ez a végén volt / 41. héten. Mindenképpen kérd ki az orvosod véleményét.
5/14 A kérdező kommentje:
Felment kozben
38 fole a lazam Nem ertem el az orvosomat az ugyeletes azt mondta hogy rubophen is jp ha nincsen panadol.. 37,5 ig tudta levinni hutofurdovel.. annal lejjebb nem megy :(
2016. márc. 20. 17:38
6/14 anonim válasza:
Én algopirynt hallottam, nekem a házi orvos is azt mondta hogy azt vehetek be, én is voltam, igaz nem lázas, de 37.6 voltam 8 hetesen asszem, és vizes törölközővel a nyakamon csuklómon bokámon aludtam. Amúgy is gyógyszer ellenes vagyok, ezért próbáltam anélkül átvészelni, nekem sikerült, és persze sok folyadék. De ha tényleg feljebb megy akkor mindenképpen csillapítani kell, mert az veszélyes az embrióra.
7/14 anonim válasza:
7 hetes kismama voltam, amikor a 3 évesem bölcsiből hazahozott influenzaszerű nyavalyát. Kérdeztem dokit, hogy ha elkapom mit szedjek. Nekem a Panadolt mondta, plusz hársfa tea/méz.
8/14 A kérdező kommentje:
Nem akar lemenni.. felek az ejszakatol .. egesznap borogatas hutofurdo( zuhany) gyogyszer tea... mar kezdek kiborulni..
2016. márc. 20. 20:13
9/14 A kérdező kommentje:
Nem akar lemenni.. felek az ejszakatol .. egesznap borogatas hutofurdo( zuhany) gyogyszer tea... mar kezdek kiborulni.. (38,3)
2016. márc. 20. 20:14
10/14 anonim válasza:
Akkor irány (párod, testvér, valaki) egy ügyeletes patika...szerintem az ott dolgozó is tud segíteni/ajánlani gyógyszert.A láz sokkal többet árthat a babának mint 1 szem gyógyszer (orvosom is ezt mondta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!