Hogyan kerdezzem meg?
Figyelt kérdés
Felfogadtam szulesznot, de nem kerdeztem meg a tarifat, o meg nem mondta magatol... Most nem tudom, hogyan kerdezzem meg, igy utolag... Vagy ne is kerdezzem, hanem majd adjak, amennyit gondolok? Olyan kellemetlen ez...2010. ápr. 3. 17:17
1/5 anonim válasza:
kérdezz rá.én azt hiszem úgy kérdeztem:és mi lesz az anyagi vonzata.hidd el,ez csak neked kellemetlen.
2/5 anonim válasza:
Szia!Igen kellemetlen lesz,de rá kell,hogy kérdezz,hogy mennyi is az annyi,mert utána meg lehet,hogy azért lesz lelkiismeret furdalásod,ha keveset adsz!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor legkozelebb, ha talalkozom vele rakerdezek... Elore utalom a szitut... Az orvosommal is olyan kellemetlen volt, mert hozza jarok a maganrendelojeve es szamomra egyertelmu volt, hogy nala akarok szulni, de azert persze megkerdeztem... Na mindegy ezeken tul kell edni valahogy...
2010. ápr. 3. 18:11
4/5 anonim válasza:
Szia! Egyenesen kérdezz rá, mint ha a telefonszámot, vagy akármit kérdeznél. Egész évben ott dolgoznak, hetente kerülnek ilyen helyzetbe, meg fogsz lepődni, de szemernyit sem jönnek zavarba! Te jobban zavarban leszel, ő meg el fogja mondani, mire számít. Nyugodj meg, ezen túl kell esni, ilyen világban élünk most.
5/5 anonim válasza:
Én még az orvosomat nem kérdeztem meg, nincs merszem hozzá, azt hiszem adom amennyit gondolok, szülésznőm még nincs, de neki 20-nál többet nem adok, a dokinak is max 50-t én is abban a korházban dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!