Vizelet fehérje halványan opaleszkál ++ Mit tudok tenni, hogy megszűnjön?
Figyelt kérdés
37 hetes terhes vagyok, és csütörtökön csináltak labort. Vizelet fehérje halványan opalszekál++
Minden más eredményem jó. Vérnyomásom 130/70 körül szokott lenni, szóval nem magas. Dagad a lábam, de akkor azt mondta a doki, hogy nem vészes. Igazából én csak úgy látom, hgoy be van dagadva, hgoy a zokni elszorítja a lábamat.
Tartok a toxémiától... Mit tudok csinálni, hogy ne legyen a vizeletben fehérje?
2010. ápr. 3. 15:46
1/3 anonim válasza:
Semmit, a veséd van egy kicsit tulterhelve az előrehaladott terhességed miatt. Ha nincs benne genny, vér, akkor nem kell aggódnod.
2/3 anonim válasza:
a ++ nem a genny és a vér mennyiségét mutatja meg véletlenül a vizeleten? :S Én úgy tudom... De ne aggódj, antibiotikummal kezelik és semmi baja nem lesz a babának sem! Jobbulást!
3/3 anonim válasza:
Igyál sok folyadékot! Nekem magas volt a vérnyomásom és éjjel nappal a fehérjét keresték a vizeletemben. (kórházban voltam a végén) A dokim mondta hogy igyak sokat. Szerencsére nem találtak.
Egyébként pedig ne aggódj. 37 hetesen, ha esetleg probléma lenne, már símán lehet szülni. De szerintem nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!