Melyik név a legszebb? : )
Nyilván nem mindenkinek tesztelnek ezek a nevek, de ez az a 3 név ,amin gondolkodunk!
Adrián, Levente, Ákos
Tegnap derült ki,hogy KISFIUNK lesz :) éreztem,annyira tudtam,hogy fiam lesz egyszer (elso baba) , de valamiert allandoan a lány neveken gondolkodtam! :D
Fiu nevekből meg nem igen tetszik semmi,csak ez a 3.
Nagyon szép mind a 3. Szerintem az Adrián a legszebb egyébként, de számomra fontos, hogy becézhető legyen, így ezt végső soron nem adnám.
Ezután a Levente, aztán az Ákos (ami szintén szép, de nem adnám mert nem lehet becézni.)
Basszus igazatok van!!! Nem lehet becezni az Adriánt! :( pedig bele ez tetszett a legjobban!
Meg az Ákost sem. Hat erre nem is gondoltam 😔
Meg van idom,de egyszeruen semmi sem tetszik.
Koszonom a válaszokat! :)
az Ákost lehet becézni ( Áki), legalábbis én így hívom az egyik fiú ismerősömet :)
nekem a Levente tetszik a három név közül :)
számomra is fontos volt, hogy lehessen becézni, de végül mi bele szerettünk a Zalán névbe, amit nem igazán lehet értelmesen becézgetni !
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!