"Vándorol" a méhlepény vagy valamelyik UH-on benézték?
Figyelt kérdés
Persze, tudom, hogy nem vándorol, csak 12. hetes ultrahangon még mellső falon, jó helyen tapadt, most a 18. hetes ultrahangon meg hátsó falon, mélyen tapad. Most akkor melyik a valós?2016. márc. 17. 11:00
1/5 anonim válasza:
Valamennyit valtozhat a helyzete, de nem a hagyomanyos ertelemben vandorol. Hanem ahogy no a meg, ugy megy vele a lepeny is. Igy lehet olyan, hogy mondjuk nagyon melyen fekvo lepeny megis lekerul a mehszajtol, a novekvo meh kicsit magaval "huzza" fel.
De at nem kerul elolrol hatulra.
Valamelyik biztos rossz, de azt igy nem lehet megmondani, hogy melyik.
2/5 A kérdező kommentje:
Mint írtam, tudom, hogy nem vándorol, csak hát furcsa, hogy 6 hét alatt ennyire más eredményt írtak a papírra.
Jelenleg a mostaninak hiszek, hiszen ez friss eredmény, meg ezt orvos csinálta, a 12 hetest szonográfus. Csak hát meglepett. :D
2016. márc. 17. 11:20
3/5 Vilcsianyuja válasza:
Én is a mostaninak hinnék, mivel problémás lehet, gondolom, a doki kétszer is megnézte. Az elsőnél lehet, hogy még hüvelyi UH volt? Egyszerűen benézte, aki csinálta, lehet, hogy aznap már a 100. voltál, fáradt volt, belezavarodott. Nem feltétlenül azért, mert "csak" szonográfus, de hát emberből van, hibázott. Gondolom, máshogy kell értelmezni a látottakat, ha hasi vagy ha hüvelyi fejet használnak.
4/5 anonim válasza:
Nekem a 30. héten hátul volt a lepényem, 36. héten a fundusban, aztán 38. héten megint hátul...:) végül, nem tudom, hogy hol volt, mikor megműtöttek, de meg kellett volna kérdezni kíváncsiságból.:)38. hétre szültem.
5/5 anonim válasza:
Lehet csak benne maradt a sablonszöveg az elsőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!