Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ciszta okozhat pozitív tesztet...

Ciszta okozhat pozitív tesztet vagy ez már baba lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Utoljára február 7-én jött meg ami tartott 13-áig.

Most kellett volna 7.-én megjönnie és nem jött,úgy voltam vele,hogy bztos kimarad megint(elfelejtettem ide írni,cisztám van)de vártam pár napot és még mindig semmi,tegnap csináltam egy tesztet reggeli vizeletből és pozitív lett a teszt,majd délután is csináltam és az is pozitív lett.

Eddig mindig negatív volt,most fáj a mellem és megduzzadt,hányingerem van és émelygek a hasam meg feszül.

Kértem időpontott,de sajnos csak 31.ére kaptam időpontott az orvosomhoz.

Szerintetek lehet baba??

2016. márc. 16. 22:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen akkor mindjárt fel rakom.
2016. márc. 17. 20:08
 12/21 A kérdező kommentje:

[URL] [link]

[URL] [link]

2016. márc. 17. 20:14
 13/21 A kérdező kommentje:
a második a reggeli vizeletből,az első a délutáni.
2016. márc. 17. 20:14
 14/21 anonim ***** válasza:
nem volt dolgom cosztaval de szerinten az nem okozna ilyen eros pozitivat. terhes tunetwid is vannak. szerintem baba. legalabb is drukkolok hogy az legyen. ha voltal dokinql es bebizonyosodik irj 😊
2016. márc. 17. 23:01
 15/21 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Szerintem ezek tul eros tesztek cisztahoz. A mensid sem jott meg. En azt gondolom, hogy itt baba van a dologban.

Drukkolok! :)

2016. márc. 18. 07:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Pedig jó- és rosszindulatú daganatok is okozhatnak ilyet. Férfiak esetében heredaganatnál ugyanúgy pozitív terhességi tesztet produkálnak.

Látatlanban persze nem lehet eldönteni, hogy nálad mi a helyzet, mi okozza, de igen, ciszta, daganat is okozhat pozitív tesztet.

A korábban belinkelt cikket olvasd el, ott orvos írja le, hogy mik okozhatnak falspozitív tesztet.

2016. márc. 18. 07:26
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek :)

Ma sikerült kérni időpontot,igaz fizetős,de jobb tudni.

Az egyik ismerősömnek is cisztája volt és soha nem tesztelt pozitívat ahogy én sem..most nagyon megdöbbentő volt látni két erős csíkot,igaz még nem lovagolom bele magamat,de már örültem.

Igen ezt mondta mindenki,hogy ezek túl erős csíkok és hogy ha a ciszta lenne akkor halványabb lenne,ezt a dokitól is megkérdeztem,de csak telefonon.

Még mindig nem jött meg,ami nem is baj :)

Tényleg köszönöm mindenkinek,ma írok hogy mi történt.

2016. márc. 18. 09:33
 18/21 A kérdező kommentje:
5 hetes terhes vagyok :)
2016. márc. 18. 17:31
 19/21 anonim ***** válasza:
😃 mondtam en 😃 Gratulálok!!!!!! jó egészségwt nektek!!! elso voltam 😃
2016. márc. 18. 18:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Gratulalok! :)
2016. márc. 18. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!