3 mm-es imponáló képlet, petezsák? Korán mentem?
Igen, koran mentel. Meg legalabb egy hetet varhattal volna, de inkabb masfel hetet.
Nekem is volt peteeres utan 10. nap delutan pozitiv tesztem, de ez nem jelentette azt, hogy korabban fogant, met biztosan tudtam, hogy mikor. Inkabb csak annyi tortent, hogy hamar beagyazodott, hamarabb kezdett a hcg termelodni. Raadasul a hcg mennyisege is igen nagy szorast mutat koraterhesen, lehet kiugroan magas, de alacsony is es mindketto normalis. Lehet, hogy ezert irt a clearblue-d hamar 2-3 hetet, mert nalad valamivel erosebben termelodik, mint at atlagnak.
Szoval: en elso gyerekkel jartam ugy, hogy alig birtam varni es elrohantam orvoshoz hamar. 5 hetes 6 napos volt a terhessegem, akkor latszodott a petezsak es mar pulzalt a szivcso. De az orvos elotte mondta, hogy szerinte csak petezsakot fogunk latni, mert altalaban szivmukodes meg nincs ennyi idosen, de ezekben a napokban indul be.
Holnap leszel meg csak 5 hetes, teljesen normalis dolog, hogy csak petezsak latszodott. Ne izgulj ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!